Hvordan man kan behandle tå søm svamp

03/16/2012 by admin

Nøglen til behandling af toenail svamp er at fange det meget tidligt, før det er tid til at tage dybe rod og spredning. Desværre, en masse mennesker ikke genkende tidlige tegn på søm svamp og lad den betingelse gå alt for længe. Der er en masse produkter på markedet i dag, som hævder at have evnen til at "helbrede" toenail svamp. Nogle er forholdsvis effektiv i at gøre tegn og symptomer forsvinder. Men, infektion kan igen. Lad os udforske de forskellige behandlinger, der er tilgængelige til behandling af neglesvamp.

Instruktioner

• Tage standard forholdsregler mod toenail svamp. Undgå at gå barfodet på steder hvor svampen er almindeligt spredes herunder kursteder, svømmehaller, offentlige brusere og fitnesscentre. I stedet bære flip-flops, Crocs eller svømning støvletter, der forhindrer direkte kontakt mellem fødderne. Efter at have besøgt sådanne områder, altid vaske og grundigt tørre dine fødder. Bær sokker, der absorberer fugt væk fra fødderne. Bære sko, der giver mulighed for luftcirkulation. Altid tør fødderne grundigt efter bad eller brusebad.

• Tage ekstra forholdsregler for at afværge svamp. Bære kun sko, der passer ordentligt. Sko, der kradser eller klemme tæerne gør dem mere modtagelige for toenail svamp. Store sko i et køligt, tørt sted. Varme og fugtige områder fremme væksten af denne type svamp. Hvis dine sko har aftagelige indersåler eller indersåler former efter, fjerne og udskifte dem jævnligt. Bruge en anti-svampe produktet inde i dine sko. Hvis dine sko bliver våd, tør dem grundigt før iført dem.

• Klip tånegle regelmæssigt. Holde dem på en rimelig længde, der ikke er for tæt på negleroden.

• Få en autentisk svamp diagnose. Mens du kan være fristet til at selvstændige diagnosticere din tilstand, i almindelighed, ikke kan du sandsynligvis bestemme den særlige type af svampen involveret.

• Beslutte, hvis du ønsker at prøve et alle naturlige eller anden form for behandling for toenail svamp. Resultaterne af begge former for behandling er blandet. Meget af din beslutning kan afhænge af den nøjagtige type af søm svamp involveret, hvilken fase af svamp behandling du befinder dig i og den nøjagtige behandling, selv. Nogle mennesker rapport, at naturlige behandlinger med mandel, kokosnød, lavendel eller tree olie har fungeret godt for dem i behandling af tidlige stadier af tå neglesvamp. Andre hævder, at behandlinger med hvidløg, goldenseal, oregano og eddike arbejde. Mange, rapporterer imidlertid, at ingen af disse naturlige ingrediens behandlinger virker på alle. Der er naturlig urt naturlige svampe kur på markedet. Forskning viser, at den mest respekteret, for øjeblikket er Zeta klar. Andre omfatter søm-RX, Tetrasil, Pedi-kur og Toenail terapi. De fleste af disse medføre direkte til webstedet søm på en regelmæssig basis. Beløb, der anvendes og hvor ofte disse anvendes varierer efter enkelt og svamp tilstand.

• Beslutte, hvis du ønsker at prøve en vitamin supplement svampe middel. Selv om forskning om effektiviteten af denne type behandling er stadig ude, de fleste læger er enig i at vitaminer taget i korrekt dosering og med den rigtige moderation ikke kan ondt. Mange mener, at vitaminer B, C, D og E kan bidrage til at afværge eventuelle svampe samt bidrage til at helbrede og forhindre det i at sprede. Mens der stadig skal ses, er det en anden holdbar løsning at overveje. Med undtagelse af vitamin E, som kan være mundtlig og/eller anvendt i olie form direkte til webstedet søm, er de fleste af de resterende vitamin behandlinger mundtlig karakter. Vitaminer tages i beløb og i tid rammer specifikt beskrevet i instruktionerne for det pågældende vitamin.

• Afgøre, om en receptpligtig styrke narkotika er løsningen på dit problem, svamp. Dette kan kun korrekt afgøres af en læge så du bliver nødt til at stole på hans eller hendes mening om denne sag. Sørg for at få oplysninger om de mulige bivirkninger af receptpligtig medicin, så du kan veje fordele og ulemper før du foretager en endelig beslutning. Det mest almindelige problem relateret til oral medicin af denne type er leverskader. Personer med allerede eksisterende lever problemer, derfor kan ikke være kandidater til denne type behandling. Kvinder der er gravide, forsøger at blive gravid, eller amning kan også vælge at fravælge denne behandling, som kan andre med andre allerede eksisterende sundhedsmæssige betingelser eller leveren bekymringer. Receptpligtig styrke svampe helbredelsesmetoder bør tages nøjagtigt som beskrevet af den ordinerende læge.

• Hvis den første metode du vælger ikke fører til ændringerne, du ønsker eller har brug for, så du kan vælge for at flytte til en anden form for behandling.

Tips & advarsler

  • Lære så meget som du kan om tå søm svamp gennem bibliotek, online sites, eller fra din læge.
  • Ikke være flov over svamp betingelsen, da det er langt mere udbredt end du måske tror.
  • Følg instruktionerne for løsning du har valgt til punkt og prikke.
  • Tag ikke nogen receptpligtig medicin, der ikke var specielt ordineret til dig for din særlig type svamp.
  • Det kan ikke være tilrådeligt at forsøge at blande forskellige retsmidler på samme tid så check med din læge før du gør det.
  • Ignorerer neglesvamp kan føre til en forværrede tilstand, smerte eller endda en alvorlig sundhedsfare.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com