Betydningen af en medicinsk armbånd

03/18/2012 by admin

Betydningen af en medicinsk armbånd

Medicinsk alert armbånd er afgørende for enhver med en medicinsk tilstand, der kræver særlig behandling i tilfælde af en ulykke eller pludselig sygdom, eller hvis personen ikke har kunnet fortælle nødsituation personale om problemet selv.

Formål

Medicinsk personale er uddannet til at lede til medicinsk armbånd og andre medicinske identifikation.

Udsatte befolkningsgrupper

Der er nogle medicinske tilstande som medicinsk armbånd er især vigtige, ifølge Medicalalertidsaves.tripod.com. Disse betingelser omfatter diabetes, Alzheimers sygdom, epilepsi og koronar hjertesygdom. Det er også vigtigt for personer, der er på blodfortyndende medicin, har allergi over for medicin, hiv-positive, og patienter, der har haft transplantation kirurgi til at bære medicinsk-id. Børn, der har medicinske tilstande som astma og allergi over for medicin eller bistik skal også bære medicinsk ID.

Funktion

Medicinsk armbånd lade andre vide om særlige medicinske tilstande og behov, hvis en person til at besvime eller blive såret. For eksempel, hvis en person, der er på blodfortyndende medicin skulle være fundet bevidstløs efter en bilulykke, medicinsk personale ville blive advaret om hans tilstand fra hans medicinske armbånd, og vil holde øje med overdreven blødning.

Overvejelser

Medicinsk armbånd bør altid være synlig, rådgiver Mayoclinic.com. Armbåndet skal også omfatte så meget information som muligt om medicinske tilstande og nogen form for medicin, der træffes.

Andre indstillinger

Nemlig dem hvem kan ikke lide medicinsk armbånd, kan medicinsk ID også bæres som et vedhæng. Hvis disse indstillinger ikke er levedygtige, kan du bære medicinsk ID i en fremtrædende plads i din tegnebog.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com