Kost til Diabetes og graviditet

05/26/2010 by admin

Under graviditet er kvinder med diabetes på et højere risiko. De kan opleve tilstand under graviditet (svangerskabsdiabetes) eller på forhånd. Enten måde, høj produktion af glukose samtidig være gravide tilbyder begrænsninger. For én, skal deres tilstand overvåges nøje under hele graviditeten. De skal også kæmpe cravings og holde sig til en streng kalorieindhold kost. Kulhydrater skal også set og tælles under graviditet.

Kulhydrat tælle

Kulhydrater omdannes til glukose i kroppen. Det er grunden til, at de skal være overvåget under en graviditet af diabetikere. Kulhydrater er i stivelsesholdige fødevarer, frugter, sukker, grøntsager og mejeriprodukter. Med henblik på korrekt overvågning glukose under graviditet, skal de forbrugte kulhydrater tælles og fordeles jævnt med mængder af protein og fedt i kroppen.

Den måde at tælle kulhydrater er at vide, hvor mange kulhydrater er i fødevarer, du spiser hver dag. Hver stivelse, der er en kilde til kulhydrat indeholder normalt 12-15 gram kulhydrater. Opmærksomme på emballage til ved portionsstørrelse, og gram kulhydrater i hver af portioner. Der er kun 5 gram kulhydrater i hver servering af grøntsager.

Kost under graviditet

Indtagelse af fødevarer er steget i løbet af andet og tredje trimester graviditet. Mange diabetisk gravide kvinder nødt til at tage på i vægt i løbet af denne tid og vil forbruge en 2200-kalorie diæt. Ud over kalorierne, er en stigning på omkring 12 gram protein også tilføjet til kosten. Af kalorier forbruges, skal 60 procent af kalorierne komme fra kulhydrater og de øvrige 40 procent fra protein og fedtstoffer.

En læge eller ernæringsekspert vil hjælpe dig med at udvikle en gyldig menu plan. Denne plan vil omfatte den rigtige mængde af stivelse, kulhydrater, frugt, grøntsager, proteiner og fedtstoffer. Disse næringsstoffer vil blive fordelt mellem tre måltider og tre snacks. Efter dette regime, og ikke springe nogen af de foreslåede måltider, vil sikre, at blod sukker niveauer forbliver neutraliseret--det er især vigtigt for sengetid snack så blodsukkeret ikke falder for lavt natten over.

Diabetiske kvinder bør spise på de samme tidspunkter hver dag under graviditet. Dette tillader kroppen at tilpasse sig til opfodring gange og vænnet sig til når sukker vil blive leveret til kroppen. De bør undgå fødevarer, der er fremstillet af sukker, honning, melasse, majssirup, gelé, marmelade og ahornsirup. Spise kulhydrater, der er også høj i fiber hjælper bedre kontrol af glucose niveauer og holde dem regelmæssigt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com