Liste over migræne medicin

04/29/2010 by admin

Migræne er hovedpine, der gentages og er karakteriseret ved dunkende smerte på en eller begge sider af hovedet. Der er ofte en udløsende faktor eller stærk familie historie. Migræne er mere udbredt hos kvinder, med kvinder er næsten dobbelt så tilbøjelige til at opleve migræne end mænd af deres sene teenageår. Nogle migræne er forudgået af en aura, der er en følelse af varme eller lys. Migræne kan være meget invaliderende og omfatter symptomer som kvalme, opkastning, hævelse, irritabilitet og svedtendens. Ikke alle migræne ramte søge behandling. Dem, der ofte finde lindring i ordineret medicin.

Amitriptylin

Amitriptylin, som sælges som amitriptylin HCL, er et tricyklisk antidepressivum ordineret til svær depression. Det er undertiden ordineret til behandling af migræne hovedpine. Nogle fælles potentielle bivirkninger er døsighed, svimmelhed, ortostatisk hypotension, mundtørhed, forstoppelse, sløret syn og urinretention.

Atenolol

Navnet for prescription drug atenolol er Tenormin. Atenolol er en antihypertensiv og antianginal medicin ordineret til hypertension og myokardieinfarkt. Det er undertiden ordineret til migræne. Kvalme, diarré, kolde arme og ben, svimmelhed, psykiske ændringer, træthed og søvnløshed er nogle almindelige bivirkninger.

Fluoxetin

Fluoxetin, sælges som Prozac, Prozac ugentligt eller Sarafem, er en selektiv seratonin reuptake hæmmer (SSRI) antidepressive. Det er ofte ordineret for store lidelser, depression og angst. Det er undertiden ordineret til migræne. Nogle almindelige bivirkninger af Prozac brug er hovedpine, angst, tremor, søvnløshed, agitation, mundtørhed, kvalme, opkastning, diarré, tab af appetit, kramper, flatulens, urin frekvens, feber, hoste og bihulebetændelse.

Sumatriptan

Imitrex, en velkendt migræne behandling, er mærke for sumatriptan. Imitrex er en antimigraine agent, der er ordineret til behandling af migræne og klynge hovedpine. Hals stivhed, svaghed, flushing, svimmelhed, sedation, snurren, følelsen af varme eller trykken og følelsesløshed er nogle almindelige bivirkninger.

Topiramat

Topiramat er solgt som Topamax, en krampestillende receptpligtig medicin. Det er ordineret primært til behandling af krampeanfald og undertiden for migræne. Almindelige bivirkninger er abnormiteter i vision, træthed, svimmelhed, tremor, kvalme, appetitløshed og hukommelsestab.

Verapamil

Calan, Calan SR, Isoptin, Isoptin SR, verapamil HCL, Verelen PM og Covera-HS er alle mærker til verapamil. Verapamil er et receptpligtigt lægemiddel, der fungerer som en calciumantagonist, antidysrhythmic, antianginal og antihypertensiv medicin. Det bruges til behandling af hypertension, dysrytmier, angina og hurtig hjerterytme. Nogle gange vil det ordineres for at forhindre migræne hovedpine. Nogle almindelige bivirkninger er døsighed, hævelse, kvalme og forstoppelse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com