Fedt Blocker bivirkninger

06/04/2010 by admin

Fedt blokkere er fælles kost narkotika solgt over-the-counter i USA. Medicin virker ved at blokere mængden af fedt absorberes af kroppen, som forårsager personen til at få mindre vægt og endda tabe sig ved at tage piller. Men der er visse bivirkninger.

Historie

I begyndelsen af 1980 ' erne trak FDA flere fedt blocker medicin fra hylderne på grund af bivirkninger, samt det faktum, at pillerne virkede som producenter hævdede.

Fordøjelsesproblemer

Fordøjelsesproblemer er en anden almindelig bivirkning af at tage fedt blokkere. Disse problemer omfatter diarré og opkastning, som er forårsaget af manglende evne til kroppen til at ordentligt fordøje fedt.

Mangel

Hvis du bruger fedt blokkere på lang sigt, kan du opleve en vitaminmangel. Disse piller forhindrer, at kroppen absorbere nogle vitaminer som vitaminer F, D og A.

Kvalme

Brugere af fedt blokkere har også klaget over bivirkninger vedrører kvalme og kramper i maven. Den kramper kan være ganske svære tider.

Oppustethed

Oppustethed og gas er de to mest almindelige bivirkninger forbundet med at tage en fedt blocker. Sværhedsgraden af gas og oppustethed, afhænger af mængden af piller taget.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com