Hvordan at slippe af Piercing ar

06/04/2010 by admin

Hvordan at slippe af Piercing ar

Piercing ar kan være en påmindelse om ungdommelige indiskretion eller nogle gange en piercing kan blive inficeret og skal fjernes. Det er bydende nødvendigt at forhindre forårsager en infektion der vil sandsynligvis ar ved at følge din piercer retninger. Oftentimes, vil dette omfatte ikke røre den Piercede område med beskidte hænder. Når et ar sker, tag skridt til at slippe af med de skræmme hurtigst muligt at opnå en højere succesrate end en gamle ar.

Instruktioner

• Undersøge piercing hullet for tegn på en infektion. Inficerede piercinger kan bløde, svulme, udstråler puss eller har rødme omkring piercing hullet. Hvis du tror du har en infektion, gå til din læge eller nærmeste medicinsk facilitet. Forlænge medicinsk infektion kan forårsage alvorlige problemer, der kan føre til døden.

• Message ar hvis det har produceret en kelloide ar to gange om dagen i morgen og før sengetid med rene hænder. En kelloide ar er en ophobning af arvæv, der er normalt slukket farve fra resten af din hud. Bruge antibakteriel sæbe til at vaske dine hænder. Til at hjælpe dig besked, ising en lille mængde af fugtighedscreme på fingrene og flytte over kelloide i en cirkulær mode.

• Anvende E-vitamin til ar og omegn. E-vitamin aids i healing hud væv. Mens derhjemme, bryde åbne en kapsel og anvende på forsiden og bagsiden af området bange.

• Anvende en over counter kemiske skræl fra din lokale apotek. Håndkøb indeholder kemisk peeling salicylsyre eller glycolic acid, som eksfolierer eller tager off døde lag af huden, der kan gøre arret mere fremtrædende. Generelt, økologisk versioner af kemisk peeling indeholder citrus syrer, at opløser det øverste lag af døde hudceller. Du kan finde kemisk peels i hud pleje midtergangen. Følg retningen på boksen kemisk peeling.

Forlader kemiske peelinger på dit ansigt for længere perioder kan forårsage en kemisk forbrænding, som kan resultere i skræmme. Gentag den kemiske peel efter seks uger eller ifølge hvor ofte tyder på boksen kemisk peeling.

• Fugter dine ar med en fugtighedscreme, der indeholder silikone. Silikone er et smøremiddel, der er værdsat for sin evne til at frastøde snavs. Påfør fugtighedscreme om morgenen og om natten. Hvis du sveder eller arbejder udenfor, gnid fugtighedscreme én gang i løbet af dagen.

• Tage 500 mg af vitamin C, 15 mg zink og op til 2.000 mg af beta-caratene til at hjælpe kroppen helbrede arret. Holde af regime i flere uger, men spørg din læge hvis du tager nogen receptpligtig medicin.

Tips & advarsler

  • Bære løsthængende tøj for at undgå forårsager friktion til området bange. Den mere friktion jo sværere bliver det at slippe af arret.
  • Undgå garvning din ar, fordi solen kan forårsage ar til at misfarve. Bære en solcreme SPF 45, når du går udenfor.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com