Hvordan du kan diagnosticere akustiske Neuroma

05/31/2011 by admin

Hvordan du kan diagnosticere akustiske Neuroma

En akustisk neuroma er en godartet svulst, der hidrører fra kappe af Schwann celler omkring den cochlear eller vestibulære nerver i det indre øregangen. Det er langsomt voksende, men i sidste ende kan optage meget af området bag den tidsmæssige knoglen og begynder at skubbe på hjernen, men ikke vil invadere det. Akustisk neurom synes ikke at være en arvelig egenskab. Følgende trin vil vise hvordan du kan diagnosticere en akustisk neuroma.

Instruktioner

• Udføre en magnetisk resonans billede (Mr.) Dette er den endelige diagnostiske test for en akustisk neuroma, men er kontraindiceret hos patienter med ferromagnetiske implantater. Sikre Mr bruger gadolinium kontrast så små tumorer ikke vil blive savnet. En god scanning kan vise en tumor 1 til 2 mm i diameter.

• Køre en cisternography med luft-kontrast hvis en MR-scanning er kontraindiceret, og mistanken til en akustisk tumor er høj. Denne test er yderst følsom og kan registrere relativt små tumorer i det indre øregangen.

• Gennemgå computertomografi (CT) scanning med intravenøs kontrast enhancement at udelukke akustiske tumorer større end 1,5 cm.

• Brug hurtig-spin ekko teknikker som en hurtig og billigere alternativ. Denne teknologi kræver ikke gadolinium ekstraudstyr, men er meget målrettet og kan gå glip af andre vigtige årsager til høretab.

• Bestemme vævstype af akustiske tumor at skelne det fra en meningeom. Antoni A væv har aflange spindel celler tæt pakket sammen og Antoni B væv har en løs svampet konsistens.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com