Typer af Chelat

05/26/2011 by admin

Typer af Chelat

Chelation terapi, som fjerner giftigt tungmetal eller overskydende mineralforekomster i kroppen med brug af et syntetisk kemisk stof kaldet ethylendiamintetra syre, er blevet brugt til at behandle en række medicinske tilstande. Mens kelation er godkendt af Food and Drug Administration kun som en behandling for bly eller heavy metal forgiftning, kan det bruges i behandling for autisme, hjertesygdomme eller andre medicinske problemer. Chelat udføres typisk intravenøst, men kan tages oralt samt.

Out-Patient intravenøs kelation

Intravenøs kelation er ofte udført som en ambulant procedure. For patienter, der behandles i mildere tilfælde af heavy metal forgiftning, hjertesygdom, eller for autisme, kan behandling finde sted en gang eller to gange ugentligt. Ambulant kelation terapi vil indebære patienten modtager en infusion af EDTA gennem en blodåre i armen. Sessioner sidste normalt i to timer, hvor patienten vil blive nøje overvåget for at være sikker blodtryk, blodsukker, og nyrer alt fungerer normalt. Ambulant intravenøs kelation sessioner fortsætte så længe en læge mener, at de er angivet, med omkring 20 til 50 individuelle sessioner er typiske.

Hospital intravenøs kelation

I tilfælde af svær blodforgiftning, kan intravenøs kelation terapi i et hospitalsmiljø angives. Mængden af EDTA bruges afhænger af patientens vægt. Fra 700 til 3,500mg EDTA er administreret intravenøst hver 12 timer indtil mængden af toksiner i blodet er reduceret til et sikkert niveau. Hospital kelation terapi er nøje overvåget af medicinske fagfolk, og patientens vitale tegn vurderes løbende.

Mundtlig Chelat Terapi

I mundtlig Chelat therapy, er vitaminer indtages oralt uden for en medicinsk indstilling. De vitaminer, som kan købes uden recept, i mundtlig Chelat normalt indeholder cystein, N-Acetyl-L-Cystein og EDTA, men ingredienser varierer. Fordi EDTA er indtages oralt, absorberer kroppen mindre af stoffet end det ville med intravenøs kelation behandling. Mundtlig Chelat forventes derfor at være mindre effektiv end intravenøs kelation.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com