Er det muligt at Have kønsvorter & ikke har HPV?

05/28/2011 by admin

Mange personer mener, at kønsvorter og human papillomavirus (HPV) er to særskilte seksuelt overførte sygdomme. Uanset hvilken type (hånd vorter, plantar vorter, kønsvorter, etc.), er vorter forårsaget af det humane papillomavirus.

Funktioner

Ifølge Mayo Clinic er"HPV-infektion, en betingelse indgået fra en af en gruppe på mere end 100 rapporterede human papillomaviruses (HPVs)." De forskellige stammer har en præference for del af kroppen de invaderer.

Behandlinger

HPV er ikke helbredes; dog, behandling er tilgængelige og varierer afhængigt af vorte. Behandling for kønsvorter omfatter Aldara og Condylox, som er topikalt cremer; trichloreddikesyre, som kemisk brænder ud vorter; Kryoterapi, som fryser vorter; Elektrokauterisation, som brænder vorter off; og kirurgisk fjernelse.

Betydning

Alle stammer af HPV er smitsom. Kønsvorter er indgået via genital kontakt. HPV kan udliciteres gennem et håndtryk hvis åbne sår er til stede. Ifølge Mayo Clinic har"omkring 20 millioner mennesker i USA HPV-infektioner, der kan forårsage kønsvorter og relaterede læsioner."

Overvejelser

Fælles hånd vorter og plantar vorter (fod) forekommer hos børn mere end voksne.

Historie

Livmoderhalskræft er forårsaget af HPV. Centers for Disease Control og forebyggelse siger, "HPV kan forårsage normale celler på inficeret hud at vende unormal."

Advarsel

HPV-virus kan overføres uden fysiske tegn er til stede.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com