Fødevarer, der fremskynde vægttab

05/10/2011 by admin

Det overordnede mål for vægttab er at brænde flere kalorier end du indtager. Mens masser af motion vil helt sikkert hjælpe dig med at opnå dette mål, er der fødevarer, der vil fremskynde den hastighed, hvormed du brænde kalorier og hjælpe med at holde dig fuld, så du ikke vil nå til snacks som ofte, og disse fødevarer kan fremskynde dit vægttab.

Kvaliteter af en vægt tab mad

Der er mange fødevarer, der vil hjælpe dig tabe sig hurtigere, men de fleste af dem har et par ting til fælles. Fødevarer, der er højt fiberindhold kan fremskynde dit vægttab mest, især når du bruger dem til at erstatte fødevarer, der er højt indhold af fedt. Dette skyldes, ligesom fedt, fiber fylder du, men det også fordøjer mere langsomt, holder dig fuld længere end en fed mad, som kan hjælpe til at dæmpe appetitten.

Spise friske frugter og grøntsager er vigtige for vægttab på grund af næringsstofferne i disse fødevarer, men også fordi de har tendens til at være høj i vand indhold og lavt fedtindhold. Spise disse fødevarer vil hjælpe med at holde dig hydreret og de er en sund snack alternativ til fødevarer ligesom kartoffel chips.

Morgenmad

Morgenmad er den vigtigste måltid på dagen, især hvis du prøver at tabe. Dog vil ikke lige noget morgenmad gøre. Ifølge Dr. David Grotto vil (Se Reference 1), spise fødevarer med masser af protein om morgenen, ligesom æggehvider, bidrage til at holde dig fuld indtil frokost.

En anden mulighed for morgenmad er havregryn. Havre er en langsom fordøje, fiberrige kulhydrater, hvilket betyder, at de er meget mættende og har en lav effekt på dit blodsukker. Stål skær og rullede sorter har mest fiber, så de vil holde dig fuld den længste (Se Reference 1).

Andre fødevarer, vægt tab

Ifølge vægttab for alle (Se Reference 3), er de fødevarer, der vil fremskynde dit vægttab mest friske frugter og grøntsager, bælgfrugter, fuldkorn og fisk. Alle disse fødevarer er fedtfattig, de fleste er høj i fiber, og de er umiddelbart tilgængelige på din købmand. Bare erstatte nogle af de fødevarer, du normalt spiser med nogle af disse fødevarer kan hjælpe dig tabe sig hurtigere.

Bladgrøntsager som spinat og grønkål er meget høj i fiber og næringsstoffer som folinsyre, som kan hjælpe med at holde dig energisk gennem din træning (Se Reference 1).


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com