Hvordan man laver en IV løsning

05/05/2011 by admin

Hvordan man laver en IV løsning

Intravenøs (IV) drypper er en vigtig del af moderne medicinsk praksis. De bruges til at behandle patienter, der lider af dehydrering, administrere høje doser af antibiotika og erstatte blodvolumen for patienter, der har mistet en betydelig mængde. Producenter af færdigpakkede IV tasker har det sterile miljø påkrævet for at forhindre indførelsen af bakterielle kontaminanter. Emballage og løsninger ikke forberedt i et sterilt miljø har potentiale til at indføre infektion i en patient.

Instruktioner

• Udarbejde et rent værelse med alle de nødvendige udstyr og reagenser. Det er vigtigt, at miljøet forbliver ren, når du starter arbejde, så du ikke indføre alle potentielle forurenende stoffer under udarbejdelsen.

• Udarbejde en 500 milliliter brun flaske for blandingsopløsning IV. Hvis du har nogen tvivl om, hvorvidt flasken sterilitet, sterilisere flasken igen ved kogning i destilleret vand i mindst 15 minutter eller placere vandet i autoklaven.

• Fyld flasken ca halvvejs med sterilt vand. Mange IV drypper bruge kombinationer af salt krystaller, dextrose eller laktat Ringers løsning. Tilføje medicin og blandes til at opløse. Tilføje nok sterilt vand til at fylde flasken.

• Kasket flasken og lad det køle før du placerer det i køleskab til opbevaring. Vedligeholde flasker i et venligt miljø.

Tips & advarsler

  • Det er ikke tilrådeligt at gøre din egen IV løsninger. Ethvert urent procedure kan forårsage infektionen i patienten og kan resultere i dødsfald.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com