Hjem børnehave menuer

05/08/2011 by admin

Hjem børnehave menuer

Kører en hjem børnehave kræver kreativitet, planlægning og forberedelse. Operatøren af et hjem børnehave er ansvarlig for underholdende, oprydning efter og omsorgen for børnene. Dette omfatter måltider, der er nærende og appellerer til unge børn. At vide, hvad de skal tjene samt hvordan til at tjene det til picky eaters er vigtigt.

Ernæringsmæssige retningslinjer

USA Department of Agriculture indeholder retningslinjer for ernæringsmæssige menu planlægning for barn behandlere, herunder hjem børnehave udbydere. Disse retningslinjer omfatter portionsstørrelser, daglige værdier og daglige behov for børn. Barn behandlere bør være opmærksomme på disse krav før du planlægger en menu for at sikre, at ernæringsmæssige måltider og snacks er sikret. USDA giver også pårørende med retningslinjer for sikre fødevarer forberedelse, ideer til menu planlægning og oplysninger om specielle diæter.

Månedlige Menu planlægning

Pasning af børn, kan især små børn, hurtigt blive hektisk. Planlægning forud for uge, og selv måneden er afgørende for at undgå prøver hen til regne ud hvad hen til lave nemlig et måltid eller mellemmåltid, der ikke kun opfylder ernæringsstandarderne men er tiltrækkende for kræsen spisere. Før du starter en ny måned, skal dagplejeordninger udbyder skrive en menuen plan for hver uge. Denne plan bør omfatte de måltider, der er leveret hver dag samt snacks. At have denne plan klar tillader udbyder har en klar indkøbsliste hver uge og informere forældre af hvad deres børn vil blive tilbudt i tilfælde af en madpakke er nødvendig på en bestemt dag.

Det ugentlige Menu

Hver uge, bør menuen ændre nok til at tilbyde børn en bred vifte af spisemuligheder. Menuen kan bogføres på for uge for børn og forældre, men mere vigtigere at holde barnet care udbyder på tidsplan og organiseret når det drejer sig tid til måltider og snacks. Det ugentlige menu er afgørende for Købmandsvarer shopping og forberede hver dag måltider og snacks.

Kreativ Menu

Det er ikke altid let at komme op med nye ideer til måltider og snacks, især hvis man har forberedt kreative måltider og snacks i et stykke tid. Der er mange hjemmesider, der tilbyder innovative ideer til madlavning til børn. Mange af værelserne har idéer til at få børn til at spise sund mad. Der findes også kogebøger, der tilbyder nye måder at tjene nærende måltider, herunder "Bedragerisk Delicious" af Jessica Seinfeld. Denne bog blander pureer af frugter og grøntsager i fødevarer såsom kartoffelmos og spaghetti med nærende måltider, at nar selv de pickiest spisere. Purerede blomkål blandes med kartoffelmos giver en portion grøntsager børn ikke vil engang klar over, de spiser, og der er mange andre lignende ideer.

Fødevaresikkerhed

Når du forbereder en menu til en hjem børnehave, overveje fødevaresikkerhed. Dette omfatter ser udløbsdatoer på fødevarer, at holde køkkenet og madlavning redskaber ren, og at sikre, at fødevarer er indstillet korrekt. Hvis der er måltid idéer på den menu, der omfatter sådanne fødevarer som jordnødder eller jordbær, Sørg for, at intet barn er allergisk over for disse fødevarer, tilbyder et andet element i dets sted og undgå cross-forurener fødevarer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com