Bivirkninger af Cipralex: vægttab

05/16/2010 by admin

Cipralex er mærkevaremedicin kendt generisk som Escitalopram. Cipralex er ordineret som et antidepressivt lægemiddel til patienter, der lider af depression. Alternativt, Cipralex er ordineret til angstanfald. Vægt er ofte et problem, når det kommer til patienter, der er på Cipralex eller lignende stoffer. Den generelle konsensus om Cipralex og dens præcise forhold til vægtøgning eller vægttab er varieret i bedste fald.

Funktion

Cipralex er en selektiv serotonin reuptake inhibitor, eller SSRI for korte. Serotonin er en neurotransmitter, der hjælper i hvordan din hjernen sender signaler fra ét sted til et andet. Depression er korreleret med en ubalance i serotonin-niveauet. En mangel på serotonin er relateret til et fald i humør, som kan føre til depression. Ved at forhindre serotonin i bliver taget tilbage af de nerveceller, der i første omgang frigive det, tillader Cipralex mere serotonin til at være til stede som en neurotransmitter, der påvirker positivt humør.

Vægttab eller gevinst

Ifølge Cipralex.com, bør kortvarig behandling med denne medicin aldrig øge eller reducere vægten for flertallet af patienter med depression. En af de sjældne bivirkninger er et fald i appetit; vægtøgning opleves dog oftere for dem, der tager Cipralex.

Cipralex vægtøgning

Cipralex er en SSRI, en kendt årsag til vægtøgning hos patienter. De præcise mekanismer bag SSRI og vægtøgning er ukendt. Ifølge WebMD.com, er dem, der har taget SSRI antidepressive lægemidler i seks måneder eller mere mere tilbøjelige til at opleve vægtøgning som en mulig bivirkning. Det menes dog, at SSRI medicin kan have en effekt på appetit og stofskifte over tid, hvilket resulterer i mulige vægtøgning.

Medicin effekter

Samtidig med at tage Cipralex, kan det være svært at fortælle, hvis vægtøgning akkumuleret under stofbrug faktisk tillægges virkningerne af medicinen. Mayoclinic.com identificerer, at mennesker, der tager på i vægt i løbet af den første uge af SSRI antidepressive stofbrug er mere tilbøjelige til at få ekstra vægt over tid på grund af medicinen. Alternativt, et tab i vægt kan opstå hvis du reagerer godt fra Cipralex på grund af et fald i din krop nødt til at tage overskydende kulhydratindhold.

Vægttab

Alle kan reagere forskelligt når tager et antidepressivt lægemiddel. Hvis at tage Cipralex ikke mindsker får appetit og vægttab, i stedet forårsager vægt, så er der flere foranstaltninger, som du kan tage. Først, det anbefales at reducere mængden af raffineret sukker og forarbejdede fedt du spiser. For det andet, øge din optagelse af frugt og grøntsager til at skabe en hurtigere følelse af at være fuld. Endelig, engagere sig i regelmæssig motion har været positivt korreleret med en stigning i humør og reduktion af stressniveau.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com