Tegn & symptomer af Human papillomavirus i lungerne

10/30/2010 by admin

Tegn & symptomer af Human papillomavirus i lungerne

Selv med nutidens avanceret medicinsk teknologi er forskere stadig usikker på hvad der forårsager human papillomavirus, eller HPV. Med mere end 60 typer af HVPs påvirker millioner af mennesker hvert år, er to specifikke typer, HVP 6 og HVP 11, kendt for at påvirke lungerne. HVP i lungerne er en sjælden sygdom kaldet larynx papillomatosis, der bærer en række forskellige symptomer.

Respiratorisk obstruktion

Når human papilloma virussen invaderer det respiratoriske system, er det almindeligt for respiratorisk forhindringer at forekomme. Virussen producerer flere tumorer, der vokser inde i larynx, luftvejene og lungerne. Tumorer--papillomer--varierer i størrelse og kan udvide og gengiver i et hurtigere tempo. I sidste ende, reproduktion og vækst af tumorer vil skabe en forhindring, der kan føre til alvorlig åndedrætsbesvær for den smittede person.

Åndedrætsbesvær

Åndedrætsbesvær, også kendt som dyspnø, er et symptom, ofte forbundet med larynx papillomatosis. Der er to hovedtyper af åndedrætsbesvær almindeligt opleves af mennesker lider af sygdommen. Hypopnea reducerer mængder af vejrtrækninger taget til mindre end otte pr. minut for den gennemsnitlige voksne. Tachypnea eller hurtig vejrtrækning, øger mængden af indåndinger pr. minut til 16 eller mere. Da den gennemsnitlige sunde antallet af indåndinger pr. minut for en voksen er 8-12, begge disse betingelser er alvorlige sundhedsrisici og kræver lægehjælp.

Hæshed

Hæshed, en usædvanlig dyb og ru stemme, kan forekomme som følge af HPV-relaterede larynx pallomatosis. Hæshed opstår, når betændelse findes i stemmebåndene. Hvis din larynx er plaget med papillomer tumorer forårsaget af HVP i lungerne, er det sandsynligt, at du vil udvikle en grov og kradse-følelse, ondt i halsen og lider af hæshed.

Synkebesvær

Synkebesvær kan også forekomme i tilfælde af larynx papillomatosis forårsaget af HPV. Som mange andre sygdomme og lidelser af halsen, kan ømhed, inflammation og forhindringer forårsage irritationer og svaghed til halsen musklerne og reducere mængden af plads som faste stoffer, væsker og spyt skal passere.

Kronisk hoste

Når det kombineres med andre symptomer, såsom hæshed og vejrtrækningsproblemer, kronisk hoste er kan være en typisk tegn på larynx papillomatosis. På grund af de tumorous forhindringer vokser i strubehovedet og betændte luftveje, kan kraftig irritation forekomme i halsen. Den naturlige kropslige reaktioner er at hoste når irritationer og obstruktion påvirker halsen, kronisk og ukontrollabel hoste kan derfor forekomme.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com