Sådan køber du en talje Trimmer

01/21/2011 by admin

Sådan køber du en talje Trimmer

Hvis du er i markedet for en taljen trimmer, er der visse kvaliteter, som du ønsker at se til i taljen trimning produkt, som du køber. Denne artikel vil diskutere hvad man skal kigge efter i en talje trimmer og visse mærker, kan du overveje.

Instruktioner

• Du vil en talje trimmer, som er holdbar og komfortabel. Ifølge over tredive Kundeanmeldelser på Amazon.com er en talje trimmer, at mange kunder synes at være ganske tilfreds med et produkt kaldet Valeo neopren talje Trimmer. I alt anmeldelser gennemsnitlig til fire stjerner, med fleste af kunden anmeldere giver dette talje trimning produkt femstjernede anmeldelser og fire stjernede anmeldelser. Hvad kunderne rapport smag om denne særlige talje trimmer er faktum, at mens er ikke nogle mirakuløse "kur" for at slippe af med mave fedt, det er et nyttigt værktøj at bruge, mens du arbejder at brænde flere kalorier, og endda at tabe et par inches rundt om taljen. Nogle kunder rapporterer, at de bærer deres Valeo neopren talje Trimmer hele tiden, ikke bare i løbet af deres træning, som en effektiv måde at flade abs hele dagen. (De kunder, der gør denne rapport at det ikke bule eller Vis under tøj, hvilket gør den ideel til dette formål.)

• McDavid talje Trimmer er også godt gennemgået på Amazon.com. Men selvom anmeldelserne er positive, det er også vigtigt at bemærke, at der er kun to Kundeanmeldelser opført på tidspunktet for denne artikel publikation.

• Kan du overveje at købe den Bally slankere bælte med lynlåse. Der er næsten lige så mange Amazon.com Kundeanmeldelser for denne talje trimmer da der er for Valeo neopren talje Trimmer, og de fleste af dem er positive. Mange af kunderne gerne bære denne trimmer livrem hele dagen lang. En kunde rapporterer selv sove i det! Et par kunder er ikke vild med gummimateriale på den indvendige foring, som de siger, det giver dem et udslæt, når de sveder under deres træning.

Tips & advarsler

  • Flere kunder har også påpege, at disse talje trimmere kun kan gøre deres job, hvis du også kost og motion. Med andre ord bør en talje trimmer overvejes en supplerende produkt i enhver realistisk vægttab plan, ikke en samlet løsning til at opnå sit vægttab mål.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com