Hvordan man kan reducere poser under øjnene naturligt

05/01/2010 by admin

Hvordan man kan reducere poser under øjnene naturligt

At reducere poser under øjnene naturligvis tager mange forskellige måder at gøre det. Første skal off, du fjerne de ting, der forårsager puffy øjnene, poser under øjnene, eller mørke rande under øjnene. En masse mennesker kan have både poser under øjnene og mørke rande under øjnene. Oppustede øjne tendens til at være lettere at behandle. Undertiden poset øjne er bare genetisk. Normalt en dårlig kost, manglende søvn, eller allergi kan forårsage poser under øjnene og øjenproblemer. For meget natrium i kosten sammen med overdreven indtagelse af alkohol kan forårsage poser under øjnene.

Efterhånden som du bliver ældre, er hvilket gør en ekstra indsats for at tage sig af dig selv vigtigt. Når du er ung, har du ikke anser det for meget. Som du alder, viser det i dit udseende. Så kan en sund kost, sammen med anvendelsen af visse teknikker hjælpe med at reducere poser under øjnene naturligt. Sørg for at du undgår ting som stress, for meget natrium, drikke og ryge, sammen med sover 8 timer om dagen.

Instruktioner

• Kartoffel saft. Kartoffel juice er faktisk ganske effektivt at reducere poser under øjnene og mørke rande. Kartofler kan hjælpe lysere i huden. Du kan gøre et par ting. Enten skræl en rå kartoffel, presse saften ud. Eller købe faktiske kartoffel saft. Du vil nok ikke finde det i nogen butikker. Biotta bærer kartoffel saft. Du kan købe det online. Tage en bomuld bolden, dyp det i juice. Anvende omkring øjnene og lade det der for ca 10-15 minutter. End vask ud med varmt vand.

• Brug agurker. Agurker er en af de bedste og virkelig mest effektive måder at reducere poser under øjnene. En masse øje cremer nu ved hjælp af agurk ingredienser. I stedet for at spilde penge på at ting, bruge faktiske agurker. Bedst anvendes hvis de er kolde, og været i køleskabet. Lægge ned på en seng eller sofa. Anvende en skive agurk til hvert øje. Holde dem der i cirka 10 minutter.

• Brug Isposer og isvand. Nogle siger isvand er en myte. Andre sværger ved, at det er en naturlig anti-aldrings måde at reducere rynker og poser under øjnene. Faktisk, viger isvand hudens porer. Is også strammer ansigtet og nogle mener, at det reducerer rynker. Paul Newman brugt isvand, han har tendens til at aldrig alderen. Så måske er der noget til der. Alle kidding til side, vil isvand medvirke til at reducere poser under øjnene. Dit ansigt behov fugt, specielt dine øjne. Undertiden specielt dine øjne ikke få nok fugt.

De har øjet køleelementer. Nogle mennesker sover med dem, til at reducere poser under øjnene om morgenen. Slid i mindst 10-15 minutter. Bedst til at bære det om morgenen. Du vil begynde at mærke nedsat poser under øjnene straks.

• Tage resveratrol kosttilskud. Resveratrol er fundet specielt i rød drue skind. Det er en kraftfuld anti-aging supplement, der fremmer et yngre udseende fysisk. Resveratrol kan medvirke til at reducere rynker, mørke rande og poser under øjnene. Det vil bidrage til at fremme sundere hud generelt.

• Brug øje cremer. Brug øje cremer, der indeholder disse ingredienser. K-vitamin, Aloe og vitamin E. Disse tillæg er godt for huden og fremme anti-aging. Øje cremer kan arbejde, afhængigt af ingredienserne i dem. De fleste af dem virker ikke, og er temmelig billigt.

• Spiser en sund kost. Drikke 8-10 glas koldt vand om dagen. Vand holder huden hydreret. Også, spise fødevarer, der fremmer sund hud. Fødevarer, der er rige på antioxidanter, og har ikke meget transfedtsyrer og mættede fedtsyrer. Få mere flerumættede fedtstoffer og enkeltumættet fedt i din kost. Spise fødevarer, der indeholder mere omega-3 fedtsyrer i dem. Spise masser af frugt. Frugterne bør være, hvad du spiser for det meste. De er rige på antioxidanter, som fremmer sund hud. Få nok vitaminer i din kost.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com