Sådan får du et nyt Medicaid kort

06/15/2011 by admin

Sådan får du et nyt Medicaid kort

Medicaid er føderalt finansieret health insurance for lav indkomst enkeltpersoner. Hver stat har sin egen Medicaid program. Efter tilmelding i din tilstand Medicaid program, er en midlertidig Medicaid kortet udstedt. Det indeholder dit navn og Medicaid identifikationsnummer og tjener som bevis for forsikringsdækning. Hvis du mister dette kort, blot anmode om en ny.

Instruktioner

• Indsamle dine personlige informationer før du ringer til at anmode om et nyt kort. Når du kontakter Medicaid, er det nyttigt at have oplysninger på side som dit CPR-nummer og sagsnummer. Du vil blive bedt om at bekræfte din identitet ved at besvare spørgsmål om sikring baseret på oplysningerne i din ansøgning.

• Find din tilstand Medicaid office. Du kan finde din Medicaid office ved at besøge webstedet nationale sammenslutning af staten Medicaid direktører. Klik på den pågældende stat og du vil være knyttet til en lokal Medicaid hjemmeside. Webstedet kan have oplysninger til bestilling af et nyt Medicaid kort online. Hvis ikke, opnå den kontakt nummer.

• Kalde nummeret Medicaid forudsat. Du får en række valgmuligheder når du opretter forbindelse. De fleste Medicaid callcentre har en mulighed for at bestille en udskiftning Medicaid kort. Når du er overført til en repræsentant, give dine oplysninger for at få en ny Medicaid kortet sendt til dig.

• Udskriv en midlertidig Medicaid kort. Kontrollere Medicaid hjemmeside for at få adgang til oplysningerne om den sag. Fleste medlemsstater tillade dig at få adgang til dit Medicaid nummer og udskrive kort som bevis for dækning, indtil dit kort kommer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com