Marietidsel & mælkebøtte fordele

06/16/2011 by admin

Marietidsel og mælkebøtte rod er begge betragtes som besværligt ukrudt, der kan være vanskelige at fjerne, men de har en lang historie af medicinske anvendelse. Marietidsel og mælkebøtte rod er sikker og effektiv urter, der arbejder for en række forskellige sundhedsmæssige betingelser.

Historie

Brugen af marietidsel daterer sig tilbage til romerne og blev almindeligt anvendt så sent som i midten af det tyvende århundrede af de fleste læger. Mælkebøtte rod er blevet brugt i traditionel kinesisk medicin, traditionel arabisk medicin og Native American medicin i hundreder af år.

Identifikation

De fleste mennesker genkende mælkebøtte ved sin tjavsede blomster og stædig rodsystem. Marietidsel er en årlig urt med blade, der har hvide pletter, torne, lilla eller hvide blomster og vokser op til fem fod høj.

Fordele

Marietidsel og mælkebøtte rod er begge nyttigt for leveren og galdeblæren og galdesten, modvirke inflammation og forbedre nyrefunktion.

Ekspert indsigt

Den europæiske videnskabelige Cooperative på Fysioterapi (ESCOP) anbefaler brugen af mælkebøtte rod til tab af appetit og støtter mælkebøtte til behandling af leversygdomme, appetitløshed og væskeophobning.

Effekter

Marietidsel indeholder en flavenoid kaldes silymarin, der har fire aktive forbindelser--silybinin, silychristin, silydianin og isosilybinin - der gør det så effektiv til behandling af leversygdomme. Fra 2009 er mælk tidsel frø den eneste kendte kilde til silymarin.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com