Hvordan til at lindre invaliderende angst

06/22/2011 by admin

Angst er en samling af negative følelser, som omfatter overdreven bekymring om kommende situationer, følelse af kontrol og manglende evne til at fokusere på vigtige spørgsmål på grund af din bekymre sig om uvigtige opgaver. Angst kan forstyrre dit arbejde, social og romantiske liv på grund af det høje niveau af frygt for situationer, som kan få dig til at isolere dig selv fra interaktionen af frygt for noget slemt sker. Ifølge Bob Montgomery og Laurel Morris, forfatterne til "Living med angst," en følelse af håbløshed, selvbebrejdelser og selvkritik kan holde dig tilbage fra realisering og kan forårsage panik angreb, dårligt helbred og selvmord.

Instruktioner

• Undgå alkohol. Alkohol kan øge du angst niveauer hvis det indtages i store mængder, ifølge Montgomery og Morris. Laktat, en kemisk biprodukt af alkohol, øger din angst niveau når du drikker. Begræns din indtagelse af alkohol til et glas til at reducere angst.

• Praksis åndedrætsøvelser. Angst kan forstyrre din vejrtrækning ved at du skal tage i korte vejrtrækninger eller stoppe indånding helt. Resultatet taler hurtigt, bryst smerter, svimmelhed eller kuldkaste mave. Nøglen til at lindre fysisk lammende angst er at tage i dybe, langsomme vejrtrækninger og langsomt udånder. Opretholde en stabil rytme mens vejrtrækning kan medvirke til at sænke din angst.

• Organisere dine ansvarsområder. Skrive ned hvad du skal gøre for dagen, og antal opgaver baseret på niveauet af betydning. Dem, der skal fuldføres øjeblikkeligt tage topprioritet, og de mindre vigtigste kan ignoreres, indtil du har færdig de andre opgaver eller planlagt afsluttet den følgende dag liste. Ved at organisere dine prioriteter kan du reducere angst for at have for meget at gøre uden at vide hvor du skal begynde.

• Motion regelmæssigt. Stress kan føre til kronisk træthed, som kan forværre din angst og begrænse din evne til at udføre simple opgaver. Ifølge Montgomery og Morris øger moderat motion din serotonin niveauer, hvilket skaber en følelse af eufori, når du motionerer mindst 30 minutter.

• Få nok hvile. En stabil søvn tidsplan kan medvirke til at sænke din angst, som din krop har brug for resten til at reparere sig selv. Ifølge Montgomery og Morris, søvnløshed er en fælles symptom forbundet med angst som dit sind er spolet op, som forhindrer kroppen fra afslappende og påvirker den overordnede kvalitet af din søvn. Ifølge "Harvard Medical School guiden til en god nats søvn," bør du få mellem syv til otte timers søvn hver nat for at føle sig udhvilet og alarm den næste dag.

• Besøg en terapeut. En terapeut kan hjælpe dig med at reducere angst gennem kognitiv adfærdsterapi, som hjælper med at justere din måde at tænke på at lindre stress. Hvis det er nødvendigt, kan din terapeut også ordinere medicin for at hjælpe lavere angst.

• Spiser en varieret kost. Forarbejdede fødevarer, der er højt mættet og transfedt, kolesterol eller total fedt kan påvirke din fysiske og mentale sundhed. Spise tre til fem små måltider dagligt, er høj i frugt og grøntsager og ikke mere end 6 ounce af magert kød hver dag. Undgå sukkerholdige fødevarer, som de kan sende dit blodsukkerniveau op og forstyrre dit sovende tidsplan.

Tips & advarsler

  • Forsøg ikke at selv-medicinerer for at lindre angst, som afhængige af narkotika kan forårsage en afhængighed for at føle sig bedre.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com