Ny svamp behandlinger

03/14/2011 by admin

Der er mange svampe, der er giftige for mennesker--de sagtens indtaste vores kroppe gennem den luft, vi indånder, og de fødevarer, vi spiser. De holdes i skak af sunde bakterier i vores system, men brugen af antibiotika, piller, alkohol, tilsætningsstoffer og konserveringsmidler i vores mad ødelægger de sunde bakterier, udfærdiger vores systemer ud af balance og giver mulighed for svampen at vokse ukontrolleret. En svampe overvækst - ofte kaldet candida--vil forårsage talrige sundhedsproblemer, hvilket gør det nødvendigt at rense svampen fra kroppen.

Sulte svampen

Svampen trives på kulhydrater og sukker--når du spiser dem, er du faktisk fodre svampen. Prøv en lav-kulhydrat, lavt sukkerindhold kost. Men selv hvis symptomerne begynder at rydde, fordi svampen er ved at forsvinde, skal du foretage permanente ændringer eller overvækst vil vende tilbage og du vil blive syg igen. Fjerne raffineret sukker og noget, der indeholder gær eller fremmer væksten af gær, såsom brød, kiks og alkoholholdige drikkevarer.

Kæmpe svamp med anti-svampe kosttilskud i din kost

Anti-svampe, kosttilskud, såsom, captylic syre, oliven blade ekstrakt, apple cider eddike, undecylenic syre, grapefrugt frø ekstrakt og neem har vist sig for at bekæmpe svamp i kroppen. Disse kosttilskud bør tages på rotationsbasis, skifte til et andet hver par uger, at holde svampen fra tilpasning til deres anti-svampe egenskaber. Det kan tage flere måneder for svampe overvækst løses, så du skal holde op regime, indtil du er sikker på, at processen er fuldført. Check med din herbalist eller alternativ læge at fastlægge doseringen af de kosttilskud, du bør tage.

Rens dit System

Da svampen dør ud, proteiner og toksiner frigives i blodet, forårsager hovedpine, træthed og andre lidelser. For at fjerne dette affald fra dit system hurtigere, øge dit daglige indtag af vand og kosten fiber. Når affaldet er ryddet fra dit system, vil du bemærke en stor forbedring i den måde, du føler.

Gendan dit System naturlige Balance

For at give mulighed for de sunde bakterier til at overleve i dit system, skal du stoppe med at bruge antibiotika, piller og alkohol og undgå fødevarer med tilsætningsstoffer og konserveringsmidler eller som måske har svampevækst. Du skal tilføje probiotika, en kilde til gode bakterier, til din kost. Yoghurt, kærnemælk og kosttilskud er god probiotiske kilder. Den naturlige balance vil blive genoprettet, når der er nok sunde bakterier i dit system til at holde svampevækst i skak.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com