Hvad er godt for rynker omkring munden?

02/21/2011 by admin

Rynker form som huden mister sin kollagen og elastin, får det til at synke. Miljømæssige faktorer som udsættelse for sol, rygning og forurening kan føre til for tidlig ældning. Ansigts bevægelser og udtryk som smilende, rynker, puckering eller knibe øjnene sammen kan også oprette, rynker med tiden. Da huden mister sin elasticitet, kan nogle linjer uddybe i rillerne. Parentes-formede linjer løber fra bunden af næsen til hjørnerne af munden er kendt som nasolabiale folder.

Første linje i forsvaret

Mens du ikke kan stoppe linjer fra formning omkring munden, kan du bremse det ned med nogle livsstil justeringer. Solen skader kan fremskynde dannelsen af rynker. Altid bære en solcreme (mindst SPF 15) med et bredt spektrum til at bekæmpe de barske virkninger af UVA og UVB stråler. Hvis du ryger, Afslut. Puckering dine læber til at holde cigaretterne kan oprette permanente furer omkring munden. Nikotin også dræner huden af kollagen.

Forebyggende foranstaltninger

God ernæring kan bekæmpe cellulære skader i huden. Ifølge Karen Burke, en hudlæge i New York City, kan du fremme hudens sundhed ved at spise en velafbalanceret kost fuld af frugt, fuldkorn og grøntsager. Hun anbefaler yderligere daglige tilskud af selen og E-vitamin til stall rynker og støtte hud reparation.

Brug aktuel kollagen boostere og rynke-kampe læbe behandlinger omkring munden dagligt. Ser for sådant kollagen-styrke ingredienser som alpha hydroxy syrer, retinol, vitamin A, C og E, hyaluronsyre og kobber peptider.

Dermatologi og plastikkirurgi

Du har truffet foranstaltninger til at forhindre nye rynker, men hvad gør du med de eksisterende linjer omkring munden? Fra recept peeling cremer til fyldstoffer til kirurgi, har du mange muligheder.

* BotoxEt protein afledt af botulisme toksin, det injiceres under huden til at udglatte rynker. Det virker ved at slappe af eller lamme ansigtsmuskler. Botox er en mulighed for fine linier omkring mund, og resultaterne kan ses i så lidt som 48 timer. Det er mindre dyrt og indgribende end plastikkirurgi.

* Blødt væv fyldstofferBlødt væv fyldstoffer er effektivt til at udfylde dybe rynker. Fyldstoffer bruge fedt, kollagen eller hyaluronic syre til at plumpe op hud, giver huden mere volumen, således udglatte folderne. Populære fyldstoffer omfatter Restylance (kosmetiske fyldstoffer af ikke-animalsk stabiliseret hyaluronsyre), Juvederm og Radiesse. De lover at genskabe en naturlig, ungdommelige udseende ved at korrigere smil linjer og nasolabiale folder.

* DermabrasionEn hurtig roterende børste bruges til sand ned det øverste lag af huden til at tillade nye hud til at vokse i.

* Laser, lyskilde og radiofrekvens behandlingerEn laserstråle bruges til at ødelægge det yderste lag af huden og varme op den underliggende hud til at stimulere væksten af nye kollagen.

* Kemisk peelingHudlæge bruger en syre til at brænde det yderste lag af huden til at tillade nye hud til formular i stedet.

* AnsigtsløftningDer er altid ansigtsløftning, en mere indgribende proces, der lover at fem til 10 år fra dit ansigt. Processen indebærer kirurgi for at fjerne overskydende hud og fedt, og spænd den underliggende muskel og bindevæv for et yngre udseende.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com