Bivirkninger af Amias

04/06/2011 by admin

Amias er en receptpligtig medicin anvendes til behandling af nogle hjerte-kar-sygdomme. Som mediciner, kan bivirkninger forekomme hos patienter, der tager Amias. Disse er normalt mindre og forårsager ikke de fleste folk til at ophøre med brugen af Amias.

Definition

Amias er en receptpligtig medicin, der anvendes til behandling af forhøjet blodtryk og hjertesvigt. Det indeholder den aktive ingrediens candesartan cilexetil. Amias er klassificeret i en familie af lægemidler kendt som angiotensin II antagonister.

Ved at forhindre modtagelse af naturlige hormon angiotensin, forhindrer Amias blodkar fra forsnævring. Det fungerer også på nyrerne, forårsager dem til at udskille overskydende vand og salt, således sænke flydende mængden af blod, og til gengæld sænke blodtrykket.

Almindelige bivirkninger

Flere almindelige bivirkninger kan forekomme under hensyntagen Amias. De fleste af disse bivirkninger er minimal og kan falde over tid.

Hovedpine, svimmelhed (især ved stående), lavt blodtryk (især i hjertesvigt patienter), nedsat funktion af nyrer, lav hvide blodlegemer, lavt niveau af natrium i blodet, højt niveau af kalium i blodet, kvalme, infektioner i luftvejene, muskel, ryg eller fælles smerte, udslæt på huden, unormal lever funktion, og hævelse af læber, ansigt eller tunge.

Hvis nogen af disse bivirkninger bliver meget generende, konsultere din læge til at undersøge behandlingsmuligheder og metoder til at afhjælpe nogle af bivirkningerne.

Alvorlige bivirkninger

Hvis du skulle opleve vejrtrækningsproblemer eller hævelse af ansigt, tunge eller hals, hoved til den nærmeste skadestue eller ringe 911. Disse er symptomer på alvorlig allergisk reaktion på Amias og kan være livstruende, hvis venstre ubehandlet.

Hvis din hud eller hvide i øjnene bliver gult under hensyntagen Amias, kontakte din læge omgående, da dette er et tegn på at din lever er reagerer negativt og er i stand til at nedbryde medicinen. Dette er en tilstand kaldet gulsot. Det betyder at din lever er overvældet og kan være dødelig, hvis venstre ubehandlet.

Kontraindikationer

Hvis du tager nogle blodtryksmedicin (ACE-hæmmere), diuretika, kalium kosttilskud eller medicin, der kan øge blod kalium (såsom visse svangerskabsforebyggende eller Heparin), konsultere din læge før du tager Amias at nedsætte risikoen for bivirkninger eller lægemiddelinteraktioner.

Gravide eller ammende kvinder bør ikke bruge Amias på grund af særlige risici, der er blevet stillet til barnet.

Patienter med lever- eller nyre dysfunktion bør udvise ekstrem forsigtighed mens du bruger Amias og gøre så kun under en læge direkte pleje.

Aortastenose (blokering af aorta), iskæmisk hjertesygdom (utilstrækkelig blodgennemstrømning til hjertet) og patienter med cerebrovaskulær sygdom (blokering af blodkar i hjernen) bør også nøje overvåges samtidig ved hjælp af Amias.

Advarsler

Det er vigtigt at være forsigtig, når du betjener et køretøj eller maskiner, mens du tager Amias, fordi svimmelhed og svimmelhed kan forekomme flere gange mens du bruger blodtryk-sænkende lægemidler.

Blodprøver for at bestemme mængden af kreatinin og kalium i blodet skal køre periodisk mens du bruger Amias til at sikre din krop håndterer medicinen korrekt.

Brug ikke Amias i børn eller teenagere, som dets sikkerhed hos patienter under 18 år ikke er fastslået.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com