Hvad er enkelt indbetaler National Health Insurance?

04/06/2011 by admin

Canada, Danmark og Sverige er nogle af de lande, der har etableret enkelt indbetaler sundhedssystemer. Før bestemmelse af visningen af denne type finansiering af sundhedspleje, er det vigtigt at vide, hvad enkelte payer er og hvad det ikke.

Identifikation

Ifølge Aerospace Medical Association er enkelt indbetaler health care et system, som regeringen direkte betaler behandlere for den lægebehandling, de giver til patienter. Regeringen er i stand til at finansiere systemet gennem opkrævningen af afgifter fra enkeltpersoner og virksomheder.

Fordele

Den primære fordel ved enkelt indbetaler system er, at et lands indbyggere, uanset socioøkonomisk status, er i stand til at modtage pleje på læge kontorer, hospitaler og langsigtede sundhedsfaciliteter. Systemet giver også mulighed for patienter til at vælge deres læger og tage magten at gøre medicinske beslutninger ud af hænderne på de private forsikringsselskaber, ifølge organisationen læge for en National Health Care-Program.

Overvejelser

Det er vigtigt at bemærke, at enkelt indbetaler sundhedspleje ikke er det samme som en socialiseret system. I socialiseret medicin, den system til rådighed i Det Forenede Kongerige, at regeringen faktisk ejer de sundhedsfaciliteter og medicinske fagfolk er offentligt ansatte. Derimod Tillad enkelte payer sundhedssystemerne udbydere til at arbejde i en offentlig eller privat anlæg.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com