Hvordan Basal krop termometre arbejde?

04/03/2011 by admin

Hvordan Basal krop termometre arbejde?

En basal kropstermometer bruges til at tage din basale kropstemperatur. Dette opnås ved at tage en læsning ved den laveste temperatur, din krop når hver dag. Denne temperaturmåling opstår om morgenen, før nogen aktivitet har fundet sted. Denne temperatur, kan hvis taget på en daglig basis, forudsige og bekræfte ægløsning, samt potentielt diagnosticere problemer med skjoldbruskkirtlen.

Basal krop termometre adskiller sig fra almindelig termometre i deres følsomhed. En regelmæssig digital termometer blot bruges til feber diagnose registre kun til den første tiendedel af en grad (98,6). Basal krop termometre, dog registrere til hundrededel af en grad (98.67). Denne følsomhed er vigtigt, for at spore mindre udsving eller tendenser i daglige temperaturmålinger.

Procedure for måling og kortlægning basale kropstemperatur ved hjælp af en basal kropstermometer er enkel. For det første holde papir og en blyant på din Sengebord, samt din basal kropstermometer. Hver morgen, tage din temperatur umiddelbart efter vågne, bevæger sig så lidt som muligt. Bevæger sig selv lidt vil hæve din kropstemperatur og påvirke læsning. Holde styr på din temperatur på daglig basis. Disse oplysninger vil være værdifuldt at din læge, hvis han er i orden for at diagnosticere problemer med skjoldbruskkirtlen eller hjælpe dig med frugtbarhed.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com