Retsmidler for Sinus øre tryk

04/05/2011 by admin

Sinus pres kan udvide fra toppen af næsen til omkring øjne og ører. Sinus blokering eller infektioner er to almindelige årsager til sat op ører. Du ønsker at "poppe" dit øre, men du kan ikke. Sinus pres i øret kan også påvirke evnen til at høre. En simpel hjem afhjælpe hjælper åbne, flytte, rense og smøre sinus.

Næsespray

Sinus pres i øret kræver udrensning gennem sinus. Presset er forårsaget af sinus dræning i mellemøret og kan kun tilgås gennem næseborene. En måde at afhjælpe dette er ved hjælp af en saltvand næsespray i hvert næsebor. Saltvand fugter og smører sinus gennem mellemøret og i halsen. Dette hjælper med at rydde murbrokker, presset og blokering fra sinus.

Neti Pot

En neti pot er designet til at gøre det let at hælde en salt og vand løsning i hvert næsebor. Det kan lyde mærkeligt i starten, men puljen er nem at bruge og føles Afslut nice. Neti potter har været brugt i århundreder som en måde at rense bihuler og lindre sinus infektioner og kroniske sinus problemer. Neti pot vil komme med en særlig salt; du blander en lille mængde salt med varmt vand, hæld det i gryden og følg vejledningen på hælde løsningen i hvert næsebor. Som du hælder i det ene næsebor vil løsningen komme ud af andre næsebor.

Medicinsk behandling

Hvis de hjemme retsmidler til at lindre sinus øre tryk, kan du blive ramt af en mellemøret infektion eller en svær sinus infektion. Hvis du har en forkølelse eller influenza, skal du muligvis tage dekongestant medicin. Hvis det øre og sinus pres er smertefulde, bør du søge lægebehandling.


Relaterede artikler

© 2018 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com