Alternativ behandling for nældefeber

03/18/2011 by admin

Også kendt som urticaria, nældefeber er en form for hududslæt, der vises som røde rande og bump på huden. Staderne spreder sig hurtigt og er normalt forårsaget af allergi, insektstik eller temperaturændringer. Nældefeber vil forårsage en intens brændende og kløe og kan blive meget ubehageligt. Nogle kan vare et par dage, mens andre nældefeber kan fortsætte i seks uger. Alternative hjem retsmidler, og behandlinger er tilgængelige for at hjælpe lindre symptomerne og slippe af bistader.

Amaranth frø

Amaranth er en urt, der har eksisteret i århundreder. Det er kendt for sine medicinske og ernæringsmæssige fordele. Frø af amaranth har været brugt i flere årtier som en astringerende, mundskyl og som et middel for hudproblemer såsom acne og nældefeber. For lindring og forebyggelse af bistader, tilføje to til tre spiseskefulde af amaranth frø i tre kopper kogende vand. Efter at tillade blanding til at stejle, forbruge den hele drink. Dette kan gentages et par gange dagligt indtil staderne er væk. Kløe vil mindske kort efter første par drinks.

Ingefær

Ingefær er en let tilgængelige urt, der anvendes til en lang række lidelser, herunder at fjerne nældefeber og faldende kløe og brændende. Start ved kogning et halvt pund af ingefær i en gallon af vand. Hæld blandingen i dit badekar og Nyd dig selv i vandet i mindst 30 minutter. Ingefær kan også tages som kosttilskud. Tage 500 mg to til tre gange dagligt indtil staderne forsvinde.

Sandeltræ olie

En anden naturlig behandling for nældefeber er sandeltræ olie. Sandeltræ har et sortiment af anvendelser, herunder beroligende og beroligende kløende hud, der er knyttet til nældefeber. Generøst anvende sandeltræ olie til de ramte områder på huden. Du kan bruge dine hænder til at anvende olien og vask straks efter anvendelsen, men et stykke vat anbefales. Efter det er jævnt fordelt over de berørte områder, forlader den sandeltræ olie på huden, så Gentag proceduren for hver tre timer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com