Diabetes Fællesskabets sundheds-projekter

03/17/2011 by admin

Diabetes Fællesskabets sundheds-projekter

Centers for Disease Control (CDC) opkald type 2-diabetes en epidemi. I betragtning af den stigende anerkendelse af truslen mod Fællesskaber og kære, at diabetes repræsenterer, tager organisationer i hele landet handling. CDC--den føderale agentur, der sporer, forsker og uddanner amerikanerne på sygdomme--er gået sammen med lokale organisationer og Fællesskabets sundhedspersonale til at advare folk hvordan de kan forebygge diabetes og hvordan de skal håndtere deres sygdom, hvis de har det.

Føderale initiativer

CDC fører en føderale indsats for at arbejde med Fællesskabet sundhedspersonale i hele landet til at udvikle planer om at uddanne folk på alvoren af diabetes. CDC siger det baseret sin beslutning om at tage en fællesskabsbaseret tilgang, fordi talrige undersøgelser viste, at folk betalte mere opmærksomhed når information kom fra betroede, lokale kilder. Som et resultat, arbejder CDC ikke kun med sundhedspersonale, men med "lægfolk", der er involveret i offentlige sundhedsprogrammer til at formidle oplysninger om årsager, forebyggelse og egenomsorg af diabetes.

Statslige initiativer

Statslige departementer af sundhed ser farer og offentlige udgifter til diabetes. Thats hvorfor stater, herunder Texas og Tennessee partnering med lokale myndigheder og nonprofit agenturerne til at forbedre offentlige undervisning om diabetes. I Texas finansierer staten projekter med organisationer såsom Texas sammenslutning af Fællesskabets sundhedscentre, Jefferson County familie fokuseret Diabetes projekt og vandrende sundhed kampagner, Inc. Igen, arbejder disse lokale organisationer med patienter, ældre, skoler, community centre, religiøse organisationer og sociale klubber at gøre folk bevidste om hvordan kost og motion vedrører kontraherende diabetes. Derudover leverer nogle af organisationerne gratis eller billig screeninger og recepter såsom insulin til dem i nød.

Almennyttige organisationer

Organisationer som Robert Wood Johnson Foundation bruger deres private midler til at påtage sig at trykke på Fællesskabets sundhedsspørgsmål. Robert Wood Johnson Foundation arbejder 14 projekter rundt om i landet, fokuseret på undervisning personer med diabetes, hvordan de skal håndtere deres sygdom korrekt. Organisationen omfatter business, farmaceutiske virksomheder, samfund sundhed pædagoger, park og rekreation afdelinger, religiøse organisationer og offentlige sundhed agenturer. Andre organisationer såsom Philadelphia sundhed Collaborative (PHC) rettet mod udsatte demografi. PHC har til formål at aktivere lav-indkomst, underbetjente mindretalssamfund til adgang til uddannelse og sundhedstjenester. Ifølge PHC er afroamerikanere og Latinoer fire gange mere sandsynligt, at kontrakten type 2-diabetes end kaukasere.

Universiteter

Mange universiteter, især dem med medicinsk, apotek og sygeplejeskoler tager sigte på deres egen campus samfund. Skolen apotek på Campbell University i North Carolina, for eksempel, begyndte et initiativ til at uddanne personale og Fakultet på kost og motion som måder at forebygge diabetes. Programmet også tester medlemmer af Fællesskabets campus gratis og vil levere dem, der er diabetiker med forsyninger, hvis de mangler sygesikring eller deres planer ikke tilstrækkeligt dækker omkostningerne.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com