Metropolitan kosten

06/08/2011 by admin

Metropolitan kosten

Metropolitan kosten er bedre kendt som Bistro MD måltid leveringsservice. Det er markedsført som leverer gourmet-måltider, i en restaurant-typografi form, beregnet til at hjælpe folk med vægttab eller vægtkontrol. Måltider er annonceret til at være lavet frisk, fra naturlige, ikke forarbejdede ingredienser.

Funktioner

Bistro MD plan leverer måltider, at funktionen magert protein og komplekse kulhydrater som fuldkorn. Desuden fokus måltider på portion kontrol og at holde kalorieindhold tælle lav. Måltid planer indeholder omkring 1.200 kalorier pr. dag, og der er 100 forskellige menupunkter at vælge imellem. Kosten er også godkendt til type 2 diabetikere med et lavt glykæmisk indeks.

Skaberen

Dr. Caroline J. Cederquist er bord certificeret bariatrics specialist (en medicinsk vægt management specialist) der oprettet Bistro MD kosten plan ved hjælp af ernæringseksperter og kokke. Dr. Cederquist udviklet måltid leveringsservice for at kombinere vægtkontrol og ernæring til den travle livsstil.

Advarsler

Mens Bistro MD måltid leveringsservice tilbyder kalorieindhold-kontrollerede ernæring, der leverer vægt management resultater, er der ingen yderligere instruktion for klienter, der i sidste ende ønsker at være slukket planen og bevare deres vægt. Tjenesten giver ikke opskrifter eller uddannelse på at skabe din egen ernæringsmæssige, fedtfattige, lav-glykæmiske måltider.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com