Sådan bestemme Base kurven af en kontaktlinse

06/25/2010 by admin

Sådan bestemme Base kurven af en kontaktlinse

Du kan bestille kontaktlinser online, men du har brug for en gyldig recept fra din øjenlæge. Bestilling online eller af foretage en opringning kan spare dig penge på dine kontakter, og du kan vælge fra et stort udvalg af produkter og tilbehør til dine linser. Før du bestiller skal du selv, forstå hvad numrene på recepten kontaktlinse repræsenterer. Disse tal er forskellige fra dem på recepten monokel. Fortvivl ikke hvis du laver en fejl, udfylde oplysningerne. Sælgeren vil bekræfte dine oplysninger og bekræfte det med din læge, som kræves ved lov.

Instruktioner

• Find de forkortelser på din recept, der står til højre eller venstre øje. Disse er i den første kolonne af din recept. Den okulære Dexter (OD) er dit højre øje, og okulær skummel (O.S.) er din venstre øje. Du kan se initialer som OU til begge øjne eller RE og LE for højre øje og venstre øje, hhv.

• Flytte til den næste kolonne, som viser kugle eller strøm til dine linser. (Da kontaktlinser er tættere til øjnene end dine briller er, så din strømkrav ændre.) Dette er et tal mellem +20.0 og-20.0. For dem med et plus, jo tættere den linse er til øjet gør linsen svagere for bæreren. Hvis du har et negativt tal, jo tættere linsen er for øjet, jo stærkere linsen er.

• Bestemme base kurven af dine linser. Den næste kolonne repræsenterer base kurven (BC eller B.C.R). Dette er indersiden kurve måling af dine linser. Nogle mærker tilbyder kun én base kurve størrelse, som er mere udbredt blandt mærker af bløde kontaktlinser. Mennesker, der bruger hårde kontaktlinser har brug for flere valg når det kommer til at basere kurve størrelser, på grund af disse objektiver ufleksibel, stive karakter. Base kurven er et tal fra 8,0 til 10,0 på din recept.

• Se på det sidste nummer på din recept, som angiver diameteren af linsen. Når du blinke dine øjne, flytter dine kontaktlinser over limbus, som er del af dit øje, hvor hornhinden møder sclera. Dette er en problemfri overgang for de fleste af dem, der bruger bløde kontaktlinser. For dem, der bruger hårde kontaktlinser, er det irriterende og ubehageligt. Diameteren er et tal mellem 13,0 og 15,0.

• Find de to ekstra kolonner på recepter for toriske linser. Bærerne med bygningsfejl kan have ekstra kolonner på deres recept med to tal adskilt af et X. Cylinderen skal være et tal mellem +4.00 og-4.00; Dette angiver styrken af din bygningsfejl. Dem med svær bygningsfejl vil have højere eller lavere cylinder numre, som svinger over tid, som ny teknologi skaber nye produkter. Aksen er et tal mellem 0 og 180, og repræsenterer orientering af din bygningsfejl.

Tips & advarsler

  • Disse base kurven værdier ligner skostørrelser: med nogle mærker, du kan bære en anden størrelse. Hvis recepten kontaktlinse ikke har en base kurven nummer, tilbyder at mærke kun én base kurven størrelse. Opret en konto online forhandler af kontaktlinser. Du kan få hurtig linse udskiftninger og automatiske overførsler. Indstille påmindelser for at besøge din læge, før din recept løber ud. Du har ret til at få en recept på kontaktlinser fra din øjenlæge. Han må ikke opkræve betaling for recepten, men han kan opkræve betaling for eksamen og kontaktlinse montering. Du er ikke forpligtet til at købe kontaktlinser fra din øjenlæge.
  • Du kan ikke bestille et andet mærke af kontakter end hvad recepten angiver. Hvis du ønsker et andet mærke, skal du have øjenlæge passer dig og udarbejde en anden recept.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com