Histamin ubalance

07/16/2010 by admin

Histamin ubalance

En histamin ubalance er en anden måde at sige, at der er for meget eller for lidt af den kemiske histamin i hjernen. Da vores organer kræver et bestemt beløb til at fungere ordentligt, har histamin ubalancer både psykiske og fysiske bivirkninger.

Definition

Histamin er ifølge naturopatisk pleje, en "vigtig hjerne kemiske og er involveret i alle mulige reaktioner, herunder dem til smerter, allergier, slim og spyt produktion, forårsager tårer at flyde og andre krop sekreter." Allergiske reaktioner, såsom overdreven nysen, stimuleres af aktivering af dette kemikalie, ifølge medicin netto, fordi det "udvider blodkarrene og gør fartøj vægge unormalt gennemtrængelige".

Lav histamin

Lav histamin er også kendt som histapenic. Ifølge naturopatisk pleje, det er karakteriseret ved overdreven kobber ophobninger i kroppen og, når kombineret med manglen på histamin, "kan producere adfærdsmæssige abnormiteter." Naturopatisk behandling viser både psykiske og fysiske symptomer, som omfatter idéer om storhed, unødig mistanke om mennesker, evnen til at stå smerte godt og kraftig vækst af kropsbehåring.

Højt histamin

Et højt histamin niveau er også kendt som histadelia. Naturopatisk pleje, at denne type tendens til at være genetiske og forårsager "allergiske reaktioner, øget produktion af slim og spyt, en tendens til hyperaktivitet, kompulsiv adfærd og depression." Naturopatisk behandling viser både psykiske og fysiske symptomer for et højt histamin ubalance, som omfatter regelmæssige og sæsonbestemte allergier, indre spændinger, unormal frygt/tvangshandlinger/ritualer, forhøjet stofskifte, og hyppige ømhed og smerter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com