Hjem afhjælpe for opkastning

05/13/2010 by admin

Opkastning indebærer fjernelse af maveindhold op, fra spiserøret og ud af kroppen. Selvom ubehagelige, det beskytter kroppen fra skadelige stoffer og er normalt ledsaget af kvalme. Det kan skyldes mange ting såsom for meget alkohol, graviditet, kemoterapi, madforgiftning, virusinfektioner eller køresyge. Den bedste måde at stoppe opkastning er at behandle den underliggende årsag. Men hvis opkastning er det eneste eller vigtigste symptom, der er mange urte hjem retsmidler, som er effektive. Disse behandlinger er specielt til opkastning og kan lindre kvalme indirekte men er ikke beregnet til kvalme kun.

Urtete

Der er forskellige urteteer, der er meget gode til at behandle opkastning. Agermåne te indeholder astringerende stoffer, at reducerer mængden af væske i spiserøret, som kan hjælpe med at forhindre opkastning. Brug 1 ½ tsk af løs urter i 1 kop vand og drikke op til tre gange dagligt. Fennikel frø te afslapper musklerne i mave-tarmkanalen og hjælper stop opkastning samt lindre enhver smerte, fordøjelsesbesvær eller sure opstød, der kan opstå med det. Drikke 1 kop op til tre gange dagligt i tepose form. Brug ikke fennikel frø, hvis du har en østrogen-følsomme lidelse som brystkræft, endometriose eller fibrocystisk bryster. Ingefær te stopper opkastning og kvalme. Drikke 1 kop op til fem gange om dagen i te taske form.

Naturlægemidler kosttilskud

Der er to tinkturer, der er også nyttige. Codonopsis behandler opkastning og diarré. Dette kan kun bruges under professionel overvågning. Scutellaria er nyttig for opkastning, som skyldes virale infektioner. Det er stoffer, der svækker virussen og kan styre ledsager opkastning. Tage 1 til 1 / ½ tsk i ¼ kop vand op til tre gange dagligt. Brug ikke scutellaria Hvis diarré er til stede. Der er også en traditionel kinesisk formel, der har en lang historie af brug for opkastning. Fem ingrediens pulver med Henrik reducerer væsker i mave-sporet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com