Om gratis sygeforsikring for børn

06/11/2010 by admin

Om gratis sygeforsikring for børn

Det er vigtigt, at alle børn har nogle type af sygesikring til at sikre livskvaliteten og modtage alle nødvendige vacciner og sundhedspleje. Mens nogle familier kan ikke muligvis råd til forsikring på grund af begrænsede indtægter, er der programmer, der kan hjælpe med at holde børn forsikret. Fortsæt læsning nedenfor for at lære mere om muligt gratis sundhedspleje for familier med lav indkomst.

Hvor kan familier få gratis sundhedspleje til børn?

Familier kan kontakte forsikre børnene nu, som er et program, der tilbydes af den amerikanske Department of Health and Human Services. Kontaktoplysningerne findes via deres hjemmeside online (Se referencer).

Hvad er kvalifikationerne?

Hver stat har sin egen indkomst retningslinjer, og du kan slå din tilstand online på det amerikanske Health og Human Services hjemmeside. De gennemsnitlige kvalifikationer for en familie på fire er for de fleste stater, at de kan tjene op til $34,100 om året og har børn, der er 18 år og yngre.

Dækning

Forsikre børnene nu vil dække besøg til lægens kontor, hospitalsophold og recepter. Nogle stater kan omfatte dental og øjet pleje, og nogle medicinske udstyr.

Omkostninger

Forsikre børnene nu er gratis eller forsynet med små omkostninger. Prisen for forsikringen vil afhænge af mængden af indtægt som en familie gør. Afgifter kunne omfatte co-betaler for recepter eller læge/hospital besøg.

Hvor skal du ansøge?

Familier bør kontakte deres lokale sundhed og human services agency for ansøgning detaljer eller tale med deres praktiserende læge. Nogle lokale kontorer kan kræve specifik dokumentation under tidspunktet for anvendelse som bevis for indkomst, Social sikkerhed, kort og eventuelle tidligere lægeregninger, som du måske har brug for hjælp med.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com