Hvordan til at vænne dig selv fra rygning

07/20/2010 by admin

Hvordan til at vænne dig selv fra rygning

New York Fællesskabet Hospital, at ryge cigaretter er den hyppigste årsag til lungekræft og er en stor bidragyder til hjerte-relaterede sygdomme og dødsfald. Rygestop kan forbedre dit helbred og udseende, men folk der røg kamp for at stoppe fordi afhængighed af nikotin er så stærk. Selv om nogle vælger at afslutte kold tyrker, ønsker andre at vænne ud af cigaretter langsomt. Flere metoder til rygestop vil bidrage til at ændre din adfærd samt reducere din cravings.

Instruktioner

• Opbygge forhindringer. New York Fællesskabet Hospital tyder på at træffe foranstaltninger til at gøre det vanskeligt at komme til dine cigaretter, såsom indpakning din cigaret boks i tape. Skjul dine cigaretter på bagsiden af dit skab, eller Vælg en type, som du ikke kan lide. Spørge din ven eller ægtefælle til at holde fast i dine cigaretter og kun give dig det beløb, der tildeles for den pågældende dag.

• Brug nikotin substitutionsbehandling. Harvard Medical School familie sundhed Guide hedder det, at nikotin substitutionsbehandling kan hjælpe vænne dig ud rygning. En række nikotinplastre, tyggegummi og sugetabletter tilbyder en vis mængde af nikotin at du erstatter den nikotin, du ikke ryger dag.

• Få en recept. University of North Carolina Greensboro hedder det, at receptpligtig medicin såsom Zyban og Champix kan hjælpe dig stoppe med at ryge ved lindre trang til nikotin. Din læge skal skrive en recept på disse indstillinger.

• Starter en øvelsesprogram til at hjælpe med at vænne dig ud rygning. En øvelsesprogram kan hjælpe dig med at lindre stress, cigaretter bruges til at hjælpe med, efter New York Fællesskabet Hospital. Når du føler trang til at ryge, gøre noget aktivt som går eller løber.

• Danne et støttesystem. Samle familie og venner til at hjælpe dig stoppe med at ryge. Har en gruppe af mennesker, som du kan ringe til 24-timers support. Når du føler trang til at ryge, bør dine venner og familie tale dig igennem det eller tage dig et sted for at få dit sind ud af cigaretter.

• Holde et tidsskrift. Bruge en kladde til at nedskrive din udløser for cigaretter. Optag dine følelser på tidspunktet for cravings. Danne alternative mestringsstrategier såsom taler, lytter til musik eller yoga, når du føler en trigger til at ryge cigaretter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com