Medicaid indkomst retningslinjer i Pennsylvania

06/10/2010 by admin

Medicaid indkomst retningslinjer i Pennsylvania

For at kvalificere sig til Medicaid, skal ansøgere ligge inden for visse indkomst retningslinjer. Pennsylvania opdeler indkomst støtteberettigelse i flere kategorier, herunder familier med gravide kvinder eller børn af en vis alder; alderen, blinde eller handicappede personer; og folk med en begrænset indkomst eller særlige omstændigheder.

Familier med børn eller gravide kvinder

Indkomst retningslinjer bestemmes ved at sammenligne en familiens indkomst med Forbundsrepublikken fattigdom indkomst retningslinjer for indeværende år. Familier med gravide og/eller børn under 1 skal ikke have en indkomst, der er lig med eller mindre end 185 procent af Forbundsrepublikken fattigdom indkomst retningslinjer for at kvalificere. Familier med børn i alderen 1-5 skal have en indkomst, der ikke overstiger 133 procent af retningslinjerne Forbundsrepublikken fattigdom indkomst. Endelig, familier med børn i alderen 6 til 19 skal have en indkomst, der er lig med eller mindre end den føderale fattigdom indkomst retningslinjer for at kvalificere sig til Medicaid.

Alderen, blinde og handicappede

Medicaid fordele for personer, der er "alderen" (alder 65 eller ældre) eller blinde eller handicappede er relateret til Social sikkerhed indkomst fordele. For at kvalificere sig til Medicaid under denne kategori, en person skal være en modtager af Social sikring og enten være alderen, eller lovligt blinde eller handicappede. Ansøgerens indkomst skal være lig med eller mindre end den føderale fattigdom indkomst retningslinjer.

Personer med begrænset indkomst eller særlige omstændigheder

Familier, som er berettiget til at modtage ydelser under den midlertidige støtte til trængende familier (TANF) program er kvalificeret til at modtage Medicaid fordele hvis familiens indtægt er lig med eller mindre end 25 procent af de føderale fattigdom indkomst retningslinjer. Under denne ordning får børn af de trængende familie fuld Medicaid fordele, mens voksne vil have adgang til en mere begrænset frynsegodeplan.

Medicaid fordele tilbydes også til voksne med handicap. Voksne, der er permanent handicappet, ifølge Social Security Administration standarder, kan modtage fuld Medicaid ydelser, så længe de ikke har en indkomst, der overstiger den føderale fattigdom indkomst retningslinjer.

Arbejdstagere mellem 16 og 64, som er midlertidigt deaktiveret vil kvalificere sig til Medicaid fordele som handicappet er dokumenteret og opfylder Social Security Administration standarder, og arbejdstagerens indkomst er lig med eller mindre end 250 procent af den føderale fattigdom indkomst retningslinjer.

Beregning af indkomst

Former for indkomst, der skal medtages til at fastslå retten er lønninger, renter, udbytte, Social sikring og veteran's ydelser, pensioner og ægtefælles indkomst. Til bestemmelsen af støtteberettigelse, fordele fra den midlertidige støtte til trængende familier program, samt fordele fra lav indkomst hjem energi bistand programmet, mad frimærker, fremme pleje betalinger, visse andre boliger eller nytte subsidier og weatherization betalinger medtages ikke i beregningen af ansøgerens indkomst.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com