Home Retsmidler for snorken

04/15/2011 by admin

Mens irriterende og pinlige, snorken er fælles og er resultatet af luft bevæger sig forbi afslappet vævet i halsen, der medfører væv til at vibrere. Snorken, som kan være forårsaget og helbredt ved en række livsstil justeringer, kan også være et tegn på en sundhedsproblem som obstruktiv søvnapnø, som er en momentan bortfald i vejrtrækning under søvnen. Hvis nogle af disse hjem retsmidler ikke løse din snorken problem, bør du konsultere en læge, og måske har en overnatning søvn test til at måle din sundhedsrisiko.

Skift hvor du sover

En af de første skridt til at tage til tavshed, snorken, er at sove på din side i stedet for din ryg; Nogle foreslår, at sy en tennisbold ind i bagsiden af en skjorte eller pyjamas top til at holde dig fra at sove på ryggen... Dette vil ændre vinklen for halsen musklerne og luft passage og skulle skære på din snorken.

Din før sengetid Ritual

Prøv at undgå at drikke alkohol eller tager sovepiller eller antihistaminer lige før sengetid, fordi de kan alle slappe af dine muskler for meget og begrænse luft flow, mens du sover.

Tabe sig

Hvis du er overvægtig, især hvis du har taget på i vægt i din hals, har du begrænset din vejrtrækning passage. At miste vægt bør forbedre din situation.

Rygestop

Rygning ophidser halsen og forårsager væv der til at svulme. Rygning reducerer også din lungekapacitet, hvilket gør vejrtrækningen lidt vanskeligere uanset om du er vågen eller sover.

Prøv Nasal Strips

Nasal strips, at hjælp åbne op din vejrtrækning passager gennem næsen virkelig kan arbejde. Du skal også behandle enhver kronisk overbelastning eller nasal tilstande såsom allergi eller bihulebetændelse.

Undgå store, afdøde middage

Spise et tungt måltid tæt på sengetid resultater i en fuld mave, der skubber mellemgulvet mod lungerne, begrænser din vejrtrækning.

Ændre din pude

Prøv at tilføje en anden pude eller bruge en tykkere pude, som begge vil også forbedre luftstrømmen gennem din hals. En pude, der er for blød tillader halsen musklerne til at slappe af for meget.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com