Sådan behandler angst med vejrtrækning

04/07/2011 by admin

Angst er en mental tilstand, der påvirker ens følelse af velvære. Mens alle personer opleve anfald af angst, dem med generaliseret angst støder på hyppige angreb uden nødvendigvis at forstå hvor angst kommer fra. Mens der er medicin til at kontrollere angst niveauer, kan simple åndedrætsøvelser hjælpe med at reducere angst og stress niveauer, ifølge University of Michigan.

Instruktioner

Vejrtrækning teknikker til angst

• Sidde i en behagelig stol og dække dig selv med et varmt tæppe. Formålet med vejrtrækning øvelser er at fokusere på handlingen at trække vejret; Hvis du er kold eller ubehageligt, er sindet ude af stand til at slappe af og give sin fulde opmærksomhed.

• Slap af dine skuldre og nakke; Sørg for de ikke er krum og slippe alle spændinger inden for disse muskler. Forsigtigt trække vejret gennem næsen og ud gennem munden i fem sekunder. Næste, pung begge læber sammen som om du forsøger at fløjte; Indånd gennem næsen, så langsomt udånder gennem dine læber. Tillad vejret let flyde ud af munden; Tving ikke luften ud. Dette vil forårsage dine udånder at være betydeligt længere end din inhalerer.

• Lavere dig til gulvet og ligge på ryggen med hovedet støttet af dine foretrukne pude. Bøj knæene og læg din højre hånd på brystet, direkte over dit hjerte og din venstre hånd lige under din brystkassen på maven. Når du indånder, Tillad din mave og nederste del af din rib bur at stige, mens dit bryst og overkrop forbliver stadig. Inhalere for tre sekunder og udånder for seks sekunder. Hvis du finder du udånder hurtigere end seks sekunder, lidt pung dine læber som i trin to til langsom vejrtrækning.

• Sidde i en stol med dine skuldre afslappet og din hals i en neutral position. Indånd gennem næsen og udånder gennem munden fire gange. Placer dine hænder direkte over din mave og lidt tryk mod din mave. Tag en dyb mellemgulvet ånde ved at lade din mave til at udvide og holde dit bryst helt afslappet. Når dine lunger er fulde, udånder ånde i korte stød, der er tvunget ud af mellemgulvet samtidig at sige ordet "Ha", indtil dine lunger er tømt. Gentag dette vejrtrækning motion fire gange til hjælp slippe stress og angst.

Tips & advarsler

  • Mens de udfører disse åndedrætsøvelser, slukke lysene eller sænke dit vindue nuancer til at skabe et afslappende miljø.
  • Hvis du føler dig svimmel, så du inhalere for meget ilt; langsom din vejrtrækning for at stoppe enhver fornemmelse af besvimelse eller svimmelhed.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com