Virkningerne af Low Grade blod celler på livmoderhalsen

04/10/2011 by admin

Næsten 15.000 kvinder i USA er diagnosticeret med livmoderhalskræft årligt. Lav kvalitet blodceller på livmoderhalsen, den smalle del nederst i livmoderen, kan være resultatet af en unormal celleprøve og bør behandles hurtigt.

Definition

Lav kvalitet blodlegemer er en type af planocellulære intraepithelial læsion, der kan ændres i størrelse, form og antal. Det kan også hedde celleforandringer i livmoderhalsen. Nogle forsvinder, mens andre kan blive store og mere unormal, forårsager en high-grade læsion. Disse tidlige ændringer vises normalt hos kvinder aldre 25 til 35, men forekommer i andre aldersgrupper.

Effekter af lav kvalitet blodlegemer

Lav kvalitet cervikal dysplasi typisk løser på egen hånd uden langsigtede problemer. Men, hvis venstre ubehandlet, kan det føre til høj kvalitet celleforandringer i livmoderhalsen, som kan udvikle sig til livmoderhalskræft.

Tegn og symptomer

Celleforandringer i livmoderhalsen typisk har ikke nogen ydre tegn eller symptomer og er normalt påvises i en kvindes årlige celleprøve. Men nogle kvinder oplever kønsvorter, unormal blødning, pletblødning efter samleje, udflåd og lændesmerter.

Årsager

Der er ingen kendt årsag for celleforandringer i livmoderhalsen, men der kan være en sammenhæng med human papillomavirus (HPV).

Diagnose

Hvis din celleprøve er unormal, kan din læge bestille en Kolposkopi, en procedure at visninger livmoderhalsen med et forstørrelsesglas linse og biopsi, en lille prøve af væv, der fjernes fra livmoderhalsen, at yderligere teste de unormale celler. Andre test omfatter Schiller test, en test, at frakker livmoderhalsen med en jodopløsning, en endocervikale curettage (ECC), der kontrol inde i åbningen af livmoderhalsen, en dilatation og curettage (D & C) der strækker den cervikale åbning og foring er skrabet ud og en kegle biopsi, der fjerner et større kegleformet prøve af væv.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com