Unormale tegn på graviditet

04/09/2011 by admin

Når du er gravid, føler mange af de nye ting, der sker med din krop mærkelige. Morgenkvalme, en voksende mave og træthed er almindelige symptomer. Andre graviditet symptomer kan være uventede eller synes unormale, men de kan være så normale som de mere almindelige tegn.

Forstoppelse

Forstoppelse er et symptom på graviditet, der er forårsaget af øget progesteron. Tilføje fiber til din kost, øge mængden af vand du drikker, og tilføje øvelse til din rutine til at hjælpe med at regulere din afføring.

Næseblod

Næseblod kan forekomme under graviditet, især tidligt på som blodforsyningen øges. Hvis du har en næseblod, klemme din næse for fem til 10 minutter og placere en kold pack på din næse og kinder. Hvis en næseblod varer længere end 20 minutter, skal du kontakte din læge.

Søvnløshed

Søvnløshed, manglende evne til at falde i søvn eller forblive i søvn, kan være en graviditet symptom. Hvis du oplever søvnløshed, kan du prøve at udøve mere, fjerne koffein og praktiserende afspændingsteknikker.

Øget Gas

Øget gas kan være en anden graviditet symptom forårsaget af forhøjede mængder af progesteron. At fjerne fødevarer, der forårsager ekstra gas--som asparges, broccoli, blomkål, bønner og kål-- og spise mindre måltider kan støtte fordøjelsen og medvirke til at eliminere gas.

Nasal Stuffiness

Nasal stuffiness kan være tegn på graviditet. Årsager som allergi og bakterielle infektioner er ikke så almindeligt som præ-eksisterende forhold, såsom en afbøjet septum eller næsepolypper. Ved hjælp af en saltvand nasal tåge kan hjælpe med at lindre dette symptom.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com