Sådan heles en snoet ankel

03/08/2011 by admin

En snoet ankel, også nævnt som en forstuvning, kan være ganske smertefuldt og kan afbryde daglige aktiviteter. Uanset om du forstuvet ankel spiller en sport eller vandreture, kan korrekt behandling få dig tilbage på dine fødder. At tage lidt tid væk fra aktiviteten og giver din ankel at helbrede vil bidrage til yderligere skade ikke forekomme.

Instruktioner

• Hvile din ankel, men tager ikke en fuldstændig hvile. Vælg aerobe aktiviteter, der ikke kræver vægt på din ankel, såsom svømning, og fortsat vægt øvelser, hvis det er muligt.

• Ice anklen som en forstuvning opstår. En ispose bør anvendes i 15 til 20 minutter hver anden time. Dette skal gøres for de første 48-72 timer og vil medvirke til at reducere hævelse og inflammation.

• Med udgangspunkt i dine tæer, bruge en elastisk bandage til wrap din ankel. Sørg for at ombryde den elastisk bandage sikkert nok til at komprimere anklen, men ikke så stram, at cirkulationen er afbrudt. Dette vil bidrage til at støtte din ankel.

• Ophøje anklen, så at hævelsen er reduceret. Ideelt set bør anklen over dit hjerte samtidigt med at liggende. Dette fremmer tyngdekraften til at tage over og hjælpe med at dræne væske fra området.

• Søge lægehjælp, hvis området bliver hvid, hævelse fortsætter eller smerten er svær. Du bør også søge behandling, hvis forstuvning ikke synes at forbedre i to til tre dage. Altid konsultere din læge med eventuelle problemer eller spørgsmål.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com