Vigtige roller af Hospital sygeplejersker

10/11/2010 by admin

Vigtige roller af Hospital sygeplejersker

Næsten alle, der har besøgt en læge eller sygehuset har modtaget pleje fra en registreret sygeplejerske. Hospital sygeplejersker har en bred vifte af vigtige roller spænder fra administrative opgaver til lægebehandling procedurer. Hospital sygeplejersker ofte specialiserer sig i et bestemt område af hospitalet, som pediatrics, obstetrik eller katastrofemedicin. Sygeplejersker arbejder sammen med læger at give patienter med ensrettede lægehjælp.

Direktør for sygepleje tjenester

Ifølge føderale regler, skal hospitaler, der accepterer Medicare patienter have en direktør for sygepleje tjenester. Direktøren skal være en sygeplejerske, der bestemmer antallet af sygeplejersker behov for pleje i forskellige dele af hospitalet. Direktøren er ansvarlig for at sikre hospitalet har nok sygeplejersker til passende omsorg for alle sine patienter.

Administrativt arbejde

Hospital sygeplejersker udfører ofte administrativt arbejde, ligesom skrive ned patientens symptomer, optagelse medicinsk historie, optagelse medicinsk testresultater, at arrangere høringer med læger og besvare patienten spørgsmål over telefonen.

Anæstesi

Certificerede Registered Nurse narkoselæger (CRNAs) give anæstesi til hospitalspatienter, ifølge den amerikanske Association Nurse narkoselæger. Disse sygeplejersker har avanceret uddannelse og er i stand til at administrere anæstesi på samme måde, som ville gøre en anæstesilæge. CRNAs arbejde med kirurger, tandlæger og andet sundhedspersonale.

Neonatal pleje

Vigtige roller af hospital sygeplejersker omfatter neonatal og spædbarn care, ifølge den nationale sammenslutning af Neonatal sygeplejersker. Neonatal sygeplejersker hjælpe med at tage sig af babyer i neonatal intensivafdelinger på hospitalerne og yde støtte og omsorg for deres familier.

Rådgivning

Sygeplejersker giver rådgivning til patienter og familier af patienter, ifølge den amerikanske Bureau of Labor Statistics. Denne rådgivning kan omfatte en lang række emner, herunder hvordan man skal behandle en sygdom eller tilskadekomst, hvordan at tage sig af et sygt barn, når at tage medicin, kostråd, motion rådgivning og hjælper familier klare følelsesmæssigt med en elsket ens strabadser.

Medicinske procedurer

Registrerede sygeplejersker udføre en række medicinske procedurer i hospitaler og andre pleje indstillinger, ifølge den amerikanske Bureau of Labor Statistics. De udføre opgaver som start IVs, administration af medicin, indsætte katetre og pleje af patienter efter operation.

Andre Hospital sygeplejersker

Hospital sygeplejersker med avanceret uddannelse omfatter sygeplejerske praktiserende læger, klinisk sygeplejerske specialister, certificeret sygeplejerske-jordemødre og certificerede Registered Nurse narkoselæger.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com