Hvordan en medicinsk forsikringskrav virker

08/14/2010 by admin

Forstå hvordan medicinsk forsikringskrav er værker afgørende for at forebygge eventuelle fejl, der kunne potentielt forstyrre fremtidige behandling. Den generelle proces at håndtere krav forbliver den samme for alle politikker, men de specifikke bestemmelser i den politik, du har påvirker, hvordan involveret du skal være som forsikringstageren.

Co-betaler

Stort set alle sygesikring politik kræver medlemmer til at betale en nominel gebyr, når de besøger deres familie læge eller en specialist. Co-betaler er faste beløb, der typisk spænder fra $10 til $50. Din Co løn trækkes fra de samlede udgifter til kontor besøg, og den resterende saldo faktureres til din sygeforsikringsselskab som et almindeligt kontor besøg krav.

Selvrisikoen

Mange politikker har selvrisikoen, der skal være opfyldt før forsikringsselskabet begynder at bidrage mod omkostningerne til din behandling. Selvrisikoen er faste beløb, der typisk spænder fra $1.000 til $5.000. Krav til din forsikring luftfartsselskab vil blive nægtet, indtil du har betalt et beløb svarende til eller større end beløb, selvrisikoen.

Co-assurance

Politikker med co-assurance bestemmelser kræver du at dele i omkostningerne til din behandling. Co-assurance beløb er faste procentsatser, der spænder fra 10 procent til 50 procent. For enhver form for erstatningskrav indsendt, kan du blive ansvarlig for så meget som halvdelen af de samlede omkostninger for disse tjenester.

Maksimalt Out-of-Pocket

Fordi omkostningerne ved medicinske tjenester kan være ublu, indeholder medicinsk forsikringer stop-loss bestemmelser, der forhindrer lægeregninger fra økonomisk ødelæggende forbrugere. Denne funktion kaldes den maksimale out-of-pocket bestemmelse, og er almindeligvis mellem $1,000 og $10.000. Når du har brugt et beløb lig med eller større end den maksimale out-of-pocket figur, betales alle fremtidige fordringer fuldt ud af din forsikring carrier uden behov for yderligere bidrag fra you.medical forsikringskrav


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com