Hvordan at slippe af med en Sinus kold med hjem retsmidler

08/09/2010 by admin

Der er ingen tvivl om udbrud af en kold; din krop bliver ømme og næsen løber. Derefter nysen og/eller hoste starter. Når du kommer til det punkt, hvor dine bihuler er blokeret og slim begynder at danne i din hals, ved du, det er tid til en løsning. Der er et par ting, som du har sikkert sidder i dit køkken og badeværelse frysere i hjemmet, der kan hjælpe dig med at komme over din sinus kolde hurtigt.

Instruktioner

• Tage tre vitamin C kapsler (ikke de solide piller---Sørg for at du tager de kapsler, der kan trækkes fra hinanden og er fyldt med pulver, som de absorbere ind i dit system hurtigere) om morgenen og tre før du går i seng. C-vitamin er din bedste allierede, når kampene forkølet dårlig sinus. Også tage et eller to multivitamin kapsler med din vitamin Cs til at hjælpe med at opbygge dit immunforsvar.

• Lave et stort parti af varm te med citron og honning (for sødme i stedet for sukker). C-vitamin i citron i den varme blanding angriber kold virus. Hvis det er muligt, drik grøn te, men regelmæssig te vil fungere fint så godt. Drikker mindst tre krus varm te om dagen for at hjælpe slippe af sinus kolde hurtigt.

• Sutte på zink sugetabletter ved enhver lejlighed hele din dag. Zink sugetabletter har vist sig i undersøgelser at reducere længden af en kold når det tages regelmæssigt (se link nedenfor i "Ressourcer"). De ligner hoste dråber, kun rige med zink gluconat. Du kan finde zink sugetabletter på dit lokale apotek eller store detailbutik.

• Spiser kyllingesuppe. Mens der er ingen konkrete beviser for, at kyllingesuppe hjælper en kold, kan der være nogle typer af placebo-effekt i spil. Også, suppen varmende væsken vil bidrage til at lindre din sinus forkølelsessymptomer, herunder krads i halsen.

• Tag en lang varm bruser og tillade vand at køre over dit ansigt til at løsne eventuelle slim, der har dannet i din næse og hals passager.

Tips & advarsler

  • Luftbårne er et vitamin C-pakkede produkt, der kan bidrage til at slippe af med din sinus koldt så godt. Ikke drikke alkohol, når at inddrive fra en sinus kold, da dette kan svække dit immunforsvar og modvirke effekten af antioxidanter og vitaminer. Nogle eksperter foreslår, at grapefrugt frø ekstrakt kan hjælpe med at bekæmpe en sinus infektion.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com