Hvordan er en lav-kulhydrat kost brænde fedt?

05/21/2010 by admin

Hvordan er en lav-kulhydrat kost brænde fedt?

Hvordan er en lav-kulhydrat kost brænde fedt?

I begyndelsen af 1990 ' erne gik ernæring og kost gennem en "du er hvad du spiser" periode i medierne. "Fedt racer fedt!" fortalte de os blot. Vi blev opfordret til at spise uden at opgive; så længe det ikke var en lipid. Simple og komplekse kulhydrater blev anset for sikkert for pund bevidst. Problemet var, med alt snak om at fjerne fedt, dieters var at få federe. Forskere har siden opdaget, at formlen er ikke så simpelt. Kropsfedt bare kommer ikke fra vores fedt indtag, men er baseret på andre faktorer som vores samlede kalorieindtag og vores insulin niveauer. Som et resultat kom vores forhold med kulhydrater, igen, i tvivl. Vi spekulerede på, hvis vores brød og vores bagte kartofler og pasta faktisk forråder os. Ernæring forfattere og læger var nu fremme en lav-kulhydrat kost som en måde at brænde fedt.

Behandling af Glucose

Kulhydrater, videnskabeligt opkaldt saccharider, er stoffer, stivelse og sukker. De findes også i anlægget form som cellulose. Der er to typer af kulhydrater: simple (sukker i frugt, brød, pasta og raffineret sukker produkter) og kompleks (der findes i grøntsager og brune ris). De bruges i vores kost til at give os energi og er en grundlæggende positiv kilde til ernæring. Dog findes der to faktorer, som forårsager fedt gain. Først er, at kulhydrater tendens til at være højere i kalorier og andet er den måde, hvorpå vores kroppe behandler dem. Når simple og komplekse kulhydrater nå vores leveren og omdannet til glukose, begynder vores bugspytkirtlen at producere insulin for at absorbere kulhydrater. Når dette sker, vores kroppe stoppe brændingen fedt til energi og begynde at brænde glucose: således slutter den fedtforbrænding proces.

Begrænsende glukose

En lav-carb diæt indebærer begrænse mængden af kulhydrater af enhver art til mindre end 30 gram om dagen. Med dette lave niveau af sukker, mindre insulin er produceret og mindre glukose er til rådighed til at brænde for energi. Med sin kilde til brændstof mindskes, vil kroppen indtaste en fase kaldes ketose. Betydning, vil det begynde at producere ketoner, som brænde oplagret kropsfedt. Juryen er stadig ude, når det kommer til den samlede samlede healthfulness af en kost, der billiger fedt og begrænser kulhydrater på en ekstrem plan. En sund kost består af mange elementer. Kropsfedt er de fleste helt sikkert et af disse elementer, men der er også hjertesundhed, muskuløs sammensætning og fordøjelsessystemet tilstand til at overveje. Med det sagt, kan dieters beskæftiger sig udelukkende med fedtforbrændingen finder, at en low-carb diæt kan i sidste ende lykkes.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com