Tegn & symptomer på øret Psoriasis

03/28/2011 by admin

Tegn & symptomer på øret Psoriasis

Psoriasis er en hudlidelse, der kan påvirke næsten ethvert område af kroppen, herunder ører, knæ, albuer, hovedbund og nederste del af ryggen. Det er en immunsystemet med ingen kur. Symptomer på øret psoriasis er fokuseret på øret, og omfatter skællende pletter af rød hud, sølv eller hvid plaques, revnet hud, kløende hud, hud smerte og tilbagevendende hududslæt.

Hududslæt

Ifølge Klaus Alai, MD, er i en artikel offentliggjort på, Medicinenet.com det mest almindelige symptom på øret psoriasis hududslæt. Dette kan tage form af røde eller hvide pletter på huden, der nemt flage ud. Ofte, stimuleres hududslæt af øget stress. Hud udslæt gentages ofte i det samme sted flere gange.

Skællende pletter

Efter WrongDiagnosis.com, er et andet karakteristisk for øre psoriasis skællende pletter på huden. Disse pletter på huden let flage ud og kan være rød eller hvid. De kan igen mange gange og forsvinder ikke, selv med fugtighedscreme anvendes hertil. Skællende pletter kaldes undertiden "plaques." Plaques er en af de primære kendetegn ved psoriasis og kan spredes fra den ene del af kroppen til en anden.

Revnet hud

Som hududslæt vises, huden tørrer og revner. Dette kan medføre hudinfektioner og efterlader huden sårbare over for bakterier og gær på hudoverfladen, rapporter WrongDiagnosis.com. Holde huden ren for at undgå potentielle infektion. Revnet hud kan også forveksles med andre hudproblemer såsom tør hud eller gær infektioner.

Kløende hud

Kløe områder er normalt bag øret eller i nærheden af øreflipper, ifølge WrongDiagnosis.com. Kløe hud kan være et symptom, at ørerne er blevet tør, eller at et udbrud er ved at begynde. Kløe hud kan forveksles med en gær infektion i huden. Stress kan stimulere udbrud af psoriasis og kløende hud.

Huden smerte

Ifølge WrongDiagnosis.com, kan smerte være til stede bag øret eller langs huden af lap og ydre øre. Huden smerter kan sprede sig fra øret til huden bag øret og ned i halsen. Også, hud smerte kan være en indikator for, at huden er betændt og meget følsomme at røre.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com