Sådan får du gratis hjælp til rygestop

01/21/2011 by admin

Sådan får du gratis hjælp til rygestop

Ifølge National Cancer Institute forårsager cigaretrygning en anslået 443.000 dødsfald hvert år. En person kan ønsker at forlade, men har en hård tid med det. Rygning er en afhængighed og misbrugsproblemer er yderst vanskeligt at bryde, men folk holde prøver. Ifølge Centers for Disease Control og forebyggelse, havde en anslået 13,4 millioner voksne daglige rygere i 2007 stoppet rygning mindst én dag i løbet af de forudgående 12 måneder, fordi de forsøgte at afslutte. Hvis du vil afslutte, ikke give. Der er mange gratis ressourcer til at hjælpe dig bryde din vane.

Instruktioner

• Kalde en rådgiver på National Cancer Institute på 877-44U-Afslut (877-448-7848). Rådgiver kan besvare spørgsmål, du kan have og give dig nyttige råd og flere ressourcer.

• Få en gratis guide med trin på rygestop fra Smokefree.gov. Klik på "Find værktøjer til at hjælpe dig med at holde op", og derefter på "Brug den trinvise afslutte Guide." Du kan derefter vælge at se eller download den Afslut Guide.

• Deltage i EX-programmet. EX er sponsoreret af den nationale Alliance for tobak ophør. Det omfatter offentlige sundhedsorganisationer, almennyttige organisationer, fonde og virksomheder forsøger at hjælpe folk med at stoppe med at ryge. Programmet er gratis. Bare gå til Becomeanex.org på at drage fordel af alle de gratis ressourcer.

• Deltage i en lokal støttegruppe. Du kan se online for en gruppe som nikotin anonym eller finde en anden støttegruppe. Tale til andre i din situation kan hjælpe dig gennem den vanskelige tid af rygestop. De kan muligvis give dig råd og tips, der har arbejdet for dem.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com