Hvordan du kan genbruge plast bøtter

01/23/2011 by admin

Hvordan du kan genbruge plast bøtter

Genbruge plast bøtter holder dem ud af et deponeringsanlæg, reducerer affald og hjælper med at bevare ressourcer. Forvirring kan opstå om hvad at genanvende og hvordan du kan genbruge det. Lær grundlæggende om, hvad slags plast bøtter til genbrug og hvordan du kan genbruge dem, for at bidrage korrekt til genanvendelse indsatsen.

Instruktioner

• Spørg din sanitet selskab oplysninger om curbside genanvendelse. Mange virksomheder tilbyder blandet genvindingskurve og vil levere en til dit hjem. En blandet genanvendelse bin kan fyldes vil alle former for genanvendelse, at virksomheden samler op, herunder støtteberettigede plast, såsom købmand bøtter.

• Anmode om en liste over støtteberettigede emner for den curbside genbrugsprogram. De fleste genbruger rent papir, glasflasker, plastflasker og andre rene beholdere, herunder nogle plast bøtter. Hvis du ikke har curbside genanvendelse, opkald en genanvendelse center eller amtet dump og anmode om en brochure eller hjemmeside-adresse for en liste over hvad de genbruge. Spørge, om det er nødvendigt at adskille de forskellige typer af varen til genbrug. Nogle faciliteter kræver former for plastic sorteres efter symbol og adskilt for genanvendelse.

• Se efter en genanvendelse symbolet på plast bøtter. Symbolet for genanvendelse er en trekant af pile jagter hinanden. En række viser i midten af symbolet, der angiver gruppen genanvendelse containeren materiale tilhører. Undertiden begrænser den genbrugsprogram typerne af plast det indsamler. For eksempel, selv om en plastik badekar har en genanvendelse symbol på det, kan det ikke være berettiget til curbside genanvendelse i dit område. For eksempel curbside programmet accepterer muligvis kun plast harpiks. Nogle margarine bøtter, ørken kopper og andre fødevarer bøtter indeholder dette.

• Skyl de plast bøtter ren. Varmt vand fungerer bedst for fedtet bøtter fra margarine, flødeost eller fedtet fødevarer. Bøtter med madrester er ikke berettiget til genbrug og oprette en stank i genanvendelse containere.

• Kaste de ren plast bøtter med resten af genanvendelse for blandet curbside genanvendelse. Hvis genbrug program eller facilitet kræver sortering, mark kasser med etiketter eller numre til at organisere de genanvendelige materialer. For eksempel har forskellige bokse mærket for forskellige typer af plast.

Tips & advarsler

  • For nemheds skyld, har en strømlinet overdækket skraldespand i køkkenet til genanvendelse. Trash dag, eller den dag, du går til genbrugsstationen, sortere genbrug i en garage eller opbevaring område, hvis det er nødvendigt. Holde boksene mærket til genbrug. Stabling lagerbeholdere eller skuffe enheder fungerer godt for organisering af genanvendelse.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com