Behandling af rektal blødning forårsaget af polypper

02/04/2011 by admin

En af skyldige bag rektal blødning kan være et kolon polypper. Polypper er klynger af celler, der til sidst danner i fremspring langs foring af din kolon. Som du alder eller få en overskydende beløb af vægt, er du mere tilbøjelige til at udvikle polypper end andre mennesker. Men, rygning og dårlige kostvaner (fødevarer lav i fiber) kan også bidrage til denne betingelse. Med kolon polypper er behandling tilgængelig til at fjerne disse fremspring fra din større tarmen.

Koloskopi

Hvis du opleve blødning fra endetarmen, kontakte din læge så hurtigt som muligt, så hun kan bestemme kilden til blødningen. Efter andre, mindre indgribende tests udføres--som en barium lavement eller en sigmoideoskopi – kan en koloskopi være nødvendigt at fastslå kilden til blødningen. Du vil blive sat under et bedøvelsesmiddel som et langt rør-- eller colonoscope--er indsat i din kolon. Hvis en kolon polypper er fundet på dette tidspunkt, kan den som regel fjernes under proceduren.

Fjernelse sker oftest gennem "snaring" med den colonoscope, der er forsynet med en teleslynge, der både skærer og cauterizes polyp. Ikke blot gør det løsne fremspring fra din kolon, men det også sæler såret på samme tid at undgå blodtab.

I nogle situationer kan det være vanskeligt at bruge colonoscope, så en endoskopisk slimhinde resektion kan være nødvendigt. Denne behandling er meget lig fældefangst, men før polypper er fjernet, saltvand sprøjtes ind i væggen i dine tarme lige under til fremspring. Infusion af saltvand bringer polyp fra tyktarmen, giver mulighed for lettere udvinding.

Efter polyp er blevet fjernet, er det typisk testet. Kolon polypper kan være godartet eller ondartet, så din læge ønsker at skelne, uanset om du lider af et tidligt stadium af kræft i tyktarmen. Efterfølgende behandling er dikteret af resultaterne af testen.

Kirurgi

Hvis din læge ikke er i stand til at fjerne polyp i løbet af koloskopi, skal du vende tilbage på et senere tidspunkt at har klyngen af celler fjernes kirurgisk. Kirurgi for polyp fjernelse er ikke så invasiv som andre metoder til udvinding, da proceduren er udført laparoscopically.

Med laparoskopisk polyp fjernelse, en serie af små snit er lavet i din mave, hvor instrumenter er så indsat faktisk fjerne del af tyktarmen indeholdende polyp (eller polypper). Det er hovedsageligt en form for resektion, hvor en "syge" område er fjernet og enderne af orglet er påsættes igen. Ved at fjerne del af tyktarmen, der indeholder polypperne, du mindske risikoen for tilbagefald.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com