Fibromyalgi vægt tab fødevarer

02/02/2011 by admin

Fibromyalgi er en kronisk tilstand, der forårsager smerter i hele kroppen, herunder dine led, ledbånd, muskler og sener. Ifølge Deirdre Rawlings, forfatter til "Mad at hjælper med at vinde den kamp mod fibromyalgi," kan betingelsen også forstyrre hormoner og ved at forårsage en ubalance. Som et resultat, kan du opleve vægtøgning eller vægttab. Over-the-counter smertestillende medicin og recept antidepressiva er tilgængelige til behandling af fibromyalgi, og spise fødevarer, der er høj i fiber og lav i sukker og fedt kan afhjælpe nogle af de symptomer forbundet med tilstanden.

Fiber

Kostfibre findes i hele korn brød, bønner, grøntsager, frugt, nødder og frø. Disse fødevarer giver energi nødvendige for sund velfungerende, og kan hjælpe med at sænke dit low-density lipoprotein, kolesterol, der hober sig op i kroppen og kan forårsage hjertesygdomme og andre sundhedsmæssige komplikationer. På grund af lavt kalorieindhold optælling af grøntsager og frugt, kan du spise dem i store mængder uden at bekymre sig om at få vægt. Hele korn brød og pasta er nyttige i dit mål at tabe sig, som de bryde langsomt under fordøjelsen, hvilket betyder, at du vil føle fuld længere og spise mindre. Ikke forbruge simple kulhydrater findes i hvidt mel og kager, som de giver lidt ernæring og øge din glucose niveauer, som kan føre til type 2 diabetes.

Protein

Begrænse rødt kød fra din kost. Ikke alene er rødt kød høj i kalorier, det er også højt indhold af mættet fedt, der over tid kan forårsage fedme. Vælge magert kød, uden skind kylling, fisk eller Tyrkiet, til at modtage dit daglige behov for animalsk protein. Ifølge Arthritis Foundation, kan du også finde store mængder af protein i nødder, frø, linser, bønner, tørrede ærter og tofu. Laks, tun, sardiner, ansjoser og makrel er alle højt i protein og omega-3 fedtsyrer, et næringsstof, der fungerer på samme måde non-steroide anti-inflammatoriske ved at reducere betændelse. Andre kilder til protein omfatter æg, mejeri-og soja. Mejeriprodukter skal være fedtfattig eller fedtfri at undgå mættet fedt.

Mættet fedt

Modstå trangen til at hengive sig til sukkerholdige og stegte fødevarer, som de er høje indhold af mættet fedt. I stedet for stegning din mad, kan du prøve et sundt alternativ såsom kogning, bagning eller bagende for at skære ned på fedt indtag. Mættet fedt findes også i madlavning produkter som smør og margarine, og bør erstattes med vegetabilske olier såsom olivenolie og jordnøddeolie. Disse olier er enkeltumættet fedt, et sundt fedt, der reducerer risikoen for hjertesygdomme. Undgå forarbejdede fødevarer og især forarbejdet kød, som højt natriumindhold kan påvirke dit blodtryk og forværrer smerter, ifølge Rawlings.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com