Listen med plejehjem i West Virginia

02/06/2011 by admin

Listen med plejehjem i West Virginia

Plejehjem yde et fællesskab indstilling for personer, de fleste generelt seniorer, der kræver assisted living men ikke kræver tjenesteydelser af et hospital. Disse faciliteter er normalt bemandet 24 timer i døgnet, med nogle med speciale i visse typer af pleje, som beskæftiger sig med og behandling af Alzheimers sygdom. Plejehjem også give midlertidige pleje for dem komme sig fra alvorlige skade eller operation. I West Virginia er der mange plejehjem, hvorfra man kan vælge, hvoraf flere er profileret nedenfor.

Heartland af Charleston

Heartland af Charleston er beliggende i Charleston, West Virginia, en sygepleje, rehabilitering og Plejecenter, der indeholder 184 senge. Faciliteten tilbyder en vifte af tjenester fra Alzheimers pleje, slagtilfælde rehabilitering og trach pleje, smertebehandling og avancerede sårpleje. Care center giver også en række behandlinger i deres rehabiliteringsprogram, herunder tale, fysisk og erhvervsmæssige behandlinger. Andre områder af pleje omfatter onkologi pleje, pulmonal care og ernæring tjenester. Anlægget er en del af UNHCR ManorCare selskab, der driver 500 lokationer i mere end tredive stater.

Heartland af Charleston

3819 Chesterfield Avenue sydøst

Charleston, WV 25304

304-925-4771

heartlandnursing.com

Fayette sygepleje & rehabiliteringscenter

Fayette sygepleje og rehabilitering Center, beliggende i Fayetteville, West Virginia, er en sygepleje og rehabilitering center, der tilbyder et udvalg af pleje for senior lokalsamfundet herunder langvarig pleje samt revalidering og en kost program. Andre funktioner i anlægget omfatter kosmetiske og barbershop tjenester, rengøring og tøjvask og en van service. Rehabilitering tjenester, der tilbydes på Fayette sygepleje og rehabilitering Center indeholder arbejdsmarkedsrelaterede, fysiske samt taleterapi og IV terapi. Fayette ligger en af elleve faciliteter drives af amerikanske medicinske Facilities Management.

Fayette sygepleje & rehabiliteringscenter

100 Hresan Boulevard

Fayetteville, WV 25840-1333

304-574-0770

amfmwv.com

Maplewood Senior levende samfund

Det Maplewood Senior levende samfund, der ligger i Bridgeport, West Virginia, er faktureret som en facilitet "for senior voksne, der ønsker at bevare deres uafhængige livsstil, men muligvis nogle yderligere bistand hertil." Tjenester på care center omfatter planlagte transport, rengøring og ialt tre velafbalancerede måltider, der serveres hver dag. Hjemmet tilbyder også en række sociale aktiviteter til at holde patienter engageret, herunder gudstjenester, havearbejde og motion klasser og planlagte ture. Anlægget giver også mulighed for små kæledyr.

Maplewood Senior levende samfund

1000 S. Maplewood kørsel

Bridgeport, WV 26330

304-848-0200

maplewoodslc.com

Charleston haver

Charleston haver er en assisted living og pensionering center beliggende i Charleston, West Virginia. 2-etagers facilitet har 95 lejligheder, og tilbyder en vifte af levende, fra pensionering til assisted living, samt pleje for demens og Alzheimers patienter. Faciliteterne omfatter flere fælles områder, som et bibliotek og en aktiviteter center samt lokale, planlagte udflugter. Faciliteter inkluderer tre måltider om dagen, planlagt transport, rengøring og tøjvask. Lejlighederne har et tekøkken, fuld bad og internetadgang. Fysiske og ergoterapi og rehabilitering tjenester tilbydes også.

Charleston haver

800 association Drive nord / stat businesspark

Charleston, WV 25311

304-343-6600

emeritus.com


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com