Hvordan man kan håndtere holdes gennem en Baker Act

01/27/2011 by admin

Baker Act er en lov i Florida, der tillader en person at blive afholdt ufrivillige i et krisecenter i 72 timer. Du kan kun gøre dette til en person, når han er til fare for sig selv eller andre på grund af sindssygdom eller stofmisbrug. Beskæftiger sig med at være Baker handlede er ikke en let opgave, og du kan blive meget forvirret.

Instruktioner

• Indse, at dette sker for din egen trivsel. Din familie ønsker ikke at såre dig selv og har gjort hårdt beslutning til Baker handling du. Forstå, at denne beslutning kom ikke let og de sandsynligvis føle sig frygtelig om det.

• Prøv at slappe af. Kriseenheden kan holde du ufrivilligt i op til 72 timer, så du kun behøver at være der i 3 dage på det mest. Panik, vil kun gøre dig mere ophidset.

• Fortælle sandheden, når du bliver spurgt. Du bliver nødt til at gennemgå en psykiatrisk vurdering, mens du er der og det bedste du kan gøre er være ærlig med terapeuten. Hvis de skønner, at du ikke behøver at være der, skal de frigive du. De er uddannet til at opdage liggende så prøv ikke at lyve for at komme ud af det.

• Tal med din familie og venner. De kan hjælpe dig med at regne ting ud. Mange mennesker nødt til at slå rock bottom, før de får hjælp og oplever Baker-handling kan være at bunden for dig. Hvis du vise, at du gør fremskridt at få behandling, kan lægerne vælge at frigive du tidligt.

• Hjælpe dig selv, når de slipper du. Gå om dit normale liv og fortsætte gonna arbejde og socialt samvær. Søger behandling i form af samtaleterapi eller medicin kan være meget gavnligt. Hvis du blev en fare for dig selv mens du bruger narkotika, overveje at gå gennem en detox program og bruge et støtte system som anonyme alkoholikere.

Tips & advarsler

  • Hold ikke nag mod personen ansat Baker Act. Han gjorde det ud af kærlighed og virkelig bekymrer sig om din sikkerhed.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com